Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj lehet az hogy a teszt azt...

Baj lehet az hogy a teszt azt mutatta terhes vagyok, mégis enyhén barnás folyásom van?

Figyelt kérdés
ma reggel azt mutatta a teszt hogy terhes vagyok, ma mégis enyhén barnás folyásom van!normális lehet
2008. jan. 24. 12:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nekem a 7, hétbe mutatta a terhességet,és előtte 3szor is volt barna meg véres folyásom, de nem sok.Persze ez már megszűnt, azóta nem volt. Azért menj dokihoz hogy megnézzen téged is és a babát iS sok sikert egy 27 hetes kismama
2008. jan. 24. 13:06
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Nekem is volt,gyorsan dokihoz mentem,de megnyugtatott hogy nincs semmi gond.elő szokott fordulni,de ismétlődne és több akkor korház.Mármint nekem.De azóta semmi,sőt már szivhangot is hallottam.

Azért nézesd meg magad!!!

Szoritok és gratulálok!!!!

8hetes kismami

2008. jan. 24. 13:19
 3/3 anonim ***** válasza:
nekem is volt az elején akkor mikor megkellett volna jönnie először.(az utolsóra rá 1 hónapra.)És semmi bajom a se nekem se a babucimnak.19 hete kismama
2008. jan. 25. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!