Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kb 35 napos ciklussal a 44....

Kb 35 napos ciklussal a 44. napon negatív teszt tegnap pedig rózseszínes volt a folyásom. Lehet mégis baba?

Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Nos ha pozitívan gondolkodunk akkor mivel ilyen hosszú ciklusod van és nem mindig pontosan jön meg az is lehet hogy később volt peteérésed és most ágyazódik be! Tehát ha nem jön meg egy hét múlva tesztelj! Ha negatívan gondolkodunk lehet meg fog jönni vagy éppen kimarad egy hónap! Nem tudom de drukkolok ha babát szeretnél! Ne éld bele magad és akkor annál nagyobb lesz a meglepetés! Kitartás és pihenjél!
2011. márc. 3. 18:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon aranyos vagy! :) nem élem bele magam semmibe már :) csalódás volt a negatív teszt :(
2011. márc. 3. 18:33
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem is a hosszú ciklus miatt volt később a pe-m, amikor mentem UH-ra, gondoltam én naivan hogy már legalább 6 hetes, amikor közölte az orvos, hogy vagy nem él a baba, vagy később fogant, menjek vissza kb két hét múlva. Ma már 13 hónapos:-)Ha később volt PE-d akkor később is ágyazódhatott be, akár még lehet babó!Szorítok
2011. márc. 3. 20:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem sajna sokszor rózsaszínes folyás jelzi, hogy megjön, főleg akkor, amikor egy kicsi felfázás is van :(
2011. márc. 4. 13:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Ezaz,hogy nekem sose volt még ilyen! este vettem észre fürdés előtt!Mensi előtt 1-2 héttel fájni szokott a mellem, a derekam meg a hasam is iszonyatosan,de most semmi!nem tudom,h mi lehet
2011. márc. 4. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!