Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hany hetes kortol kell szamoln...

Hany hetes kortol kell szamolni a pici rugasait?

Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 19:47
 1/8 anonim ***** válasza:
32 hetesen kell elkezdeni számolni a magzatmozgást. A védőnő majd ad egy papírt, azon kell majd bejelölni, hogy mikor lett meg a tizedik.
2011. jan. 14. 19:50
 2/8 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem soha nem kellett számolgatni... 4 gyerekem van.

2011. jan. 14. 19:51
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

Nekem sem kell számolni. Szerencsére, mert ostobaságnak tartom, még egy hülyeség amitől a kismamák problémázhatnak és aggódhatnak.

Az én pocaklakóm pl. rettenet sokat alszik, lusti, a méhlepényem mellső fali+ egyéb oka is lehet, de én szinte alig érzem őt mozogni, a 30-32. hét után totál lelassult. Reggel mocorog egyet-kettőt meg este, de van, hogy egész nap meg sem moccan (vagyis biztos mocorog csak én nem érzem)

Ettől függetlenül köszöni szépen remekül van és én is:))

37 hetes km

2011. jan. 14. 19:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem kell.

Úgyis érzed őt. Ha meg sokáig nem mozog, az is fel fog tűnni.

Első gyerekem alig mozgott, ő ilyen fajta volt a pocakban. Második lerúgott félpercenként, ha nekiálltam volna számolgatni, egy óra alatt tele lett volna strigulával egy lap.

2011. jan. 14. 20:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem a nőgyógyász azt mondta kb. 20 hetesen, hogy számoljam (nem mintha, problémás lennék). 8 óra időtartamban 10 mozgást kell számolni. Hát nekem épp meglett a 10. a 8 óra végén... azóta nem számolom, de figyelem, és ha kevésbé aktív, próbálom aktivitásra bírni :-)
2011. jan. 14. 20:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is marhaság,de azért megpróbáltam.Persze később a kutya nem nézte meg azt a táblázatot.
2011. jan. 14. 21:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem senki nem szólt, hogy számoljam, csak a kiskönyvben láttam. Rákérdeztem az orvosnál, a szülésznőnél, egy másiknál is, mindegyik azt mondta, hogy nem kell. A lényeg, hogy érzem.
2011. jan. 14. 21:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia/sztok!

Nekem sem kellett soha számolni, pedig a 3.-at várom.... mondjuk nekem eleve hülyeség lett volna, mert iszonyat sokat "csuklottak"...

2011. jan. 14. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!