Lehet baj a babaval ha rendszeresen nem kapok levegot?
Figyelt kérdés
Egy het mulva leszek 5 honapos terhes, masodik baba de azon kivul hogy nagyon alacsony a vernyomasom (az elso babaval is alacsony volt) foleg reggelente, delbe nehezen kapok levegot, olyan mintha a torkom szorontgatnak, a szivem is erosen dobog ilyenkor. Valaki hasonlo helyzetbe?2011. jan. 14. 10:03
1/3 anonim válasza:
Szintén ekörül jelentkezett nálam szívritmuszavar, elég komoly... én már azt hittem így marad. A légvétel nem is volt domináns probléma, de kapkodtam, hogy min is változtassak. Szabályosan rosszul voltam. Majdnem 24 órás Holter vizsgálat lett belőle, de megúsztam.
Pihenés, sok-sok folyadék, testtartás figyelése stb.
Az 5. hónapnál lehet valamilyen hirtelen nagy változás, amit igencsak megérez a szervezet. Ezt így utólag látom rá 3 hónapra (amik szépen elmúltak időközben).
A terhesgondozóban egy nővér mesélte, hogy ő bizony a terhessége(i) alatt komoly szívritmuszavarral küzdött és hasonló panaszokkal. Semmi baj nem lett a babával, de azért érdemes említened orvosnak.
2/3 anonim válasza:
Szia! Én asztmás vagyok, így (sajnos) majdnem minden nap előfordul, hogy nem kapok rendesen levegőt. Egyébként ez a terhességgel is járhat, mert nyomhatják a tüdőt a belső szervek. Háziorvosodnak mondd el, lehet, hogy ír majd fel neked inhalálót, amit terhesség alatt is lehet alkalmazni.
3/3 anonim válasza:
Meg kellene valahogy tudni hogy ez valamilyen szervi/vagy terhességgel összefüggő probléma amely által tényleg kevesebb oxigén jut be vagy esetleg pszichés (pánik szerű) ez esetben az ember sokszor sok mindent érez (minden különösebb ok nélkül) viszont teljesen ártalmatlan - bár nagyon ijesztő annak is aki átéli és annak is aki tanúja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!