Félek nagyon a szüléstől. Hogy tudnám ezt a pánikot legyőzni?
szia.én mindig arra gondoltam amikor féltem hogy nagyon akartuk a babát,és neki ugyan ugy fáj onnan kijönni mint neked kinyomni.gondold el olyan kis helyen átpréselödni.de nem kell félni amugy.mitöl félsz fájdalom,komplikácio vagy mi az amitöl ????a legszebb dolog a világon szülővé válni .mikorra vagy kiirva?sok sikert és eröt.
1 éves kisfiu anyukája
Szia!
Én jun. végén, jul. elején fogok szülni, szintén első babám, és szintén nagyon tudok félni ha a szülésre gondolok, pedig szakmámból adódóan láttam párat, szóval pontosan tudom hogy megy - vagy talán épp ez a baj? Plussz ezek a rémhírek a TV-ben szintén rátesznek egy lapáttal... próbálom mondogatni magamnak, és a picúrnak, hogy majd együtt megoldjuk, és igyekszem elhessegetni a rossz gondolatokat, több-kevesebb sikerrel :( Annyi minden bizonytalan még, császárral, vagy természetes úton szülhetek-e?, kérjek-e EDA-t?....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!