Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Félek nagyon a szüléstől....

Félek nagyon a szüléstől. Hogy tudnám ezt a pánikot legyőzni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 11. 20:16
 1/5 anonim ***** válasza:

szia.én mindig arra gondoltam amikor féltem hogy nagyon akartuk a babát,és neki ugyan ugy fáj onnan kijönni mint neked kinyomni.gondold el olyan kis helyen átpréselödni.de nem kell félni amugy.mitöl félsz fájdalom,komplikácio vagy mi az amitöl ????a legszebb dolog a világon szülővé válni .mikorra vagy kiirva?sok sikert és eröt.

1 éves kisfiu anyukája

2011. jan. 11. 21:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát ugy mindentől a fájdálomtól nehoogy valami baj legyen vele velem velünk.tudom és várom is már csak ő az első babám valószinűleg még az ismeretlenség is kétségbe ejt,hogy nem tudom mire számitsak
2011. jan. 11. 21:53
 3/5 A kérdező kommentje:
juniusban fogok szülni
2011. jan. 11. 21:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én jun. végén, jul. elején fogok szülni, szintén első babám, és szintén nagyon tudok félni ha a szülésre gondolok, pedig szakmámból adódóan láttam párat, szóval pontosan tudom hogy megy - vagy talán épp ez a baj? Plussz ezek a rémhírek a TV-ben szintén rátesznek egy lapáttal... próbálom mondogatni magamnak, és a picúrnak, hogy majd együtt megoldjuk, és igyekszem elhessegetni a rossz gondolatokat, több-kevesebb sikerrel :( Annyi minden bizonytalan még, császárral, vagy természetes úton szülhetek-e?, kérjek-e EDA-t?....

2011. jan. 12. 11:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen ezek a tv adások is csak azt érték el h már attól is félek nehogy ott maradjunk.Pedig nem vagyok egy nagy tv néző de egyfolytában ezt lehet hallani.Pedig próbálok pozitivan hozzá állni de a félelem midig elő jön.
2011. jan. 12. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!