Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Adhatom azt a nevet és is,...

Adhatom azt a nevet és is, amit a barátaink adtak a gyereküknek? Mi előbb találtuk ki. Ugye nem fognak megsértődni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 11. 15:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Persze,hogy adhatod,nem hinném,hogy emiatt megsértődnének!Esetleg emlisd meg neki,hogy ti ezt a nevet adjátok a babátoknak,mert már régóta tetszik és eldöntöttétek! Mi is már eldöntöttük a babánk nevét,és ha születne ilyen nevű baba a baráti körünkben akkor sem adnánk neki más nevet!
2011. jan. 11. 15:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha nem vagytok rokonok akkor nem gáz, elvégre nem a családba lesz két ugyanolyan nevű unokája a nagyszülőknek :)amúgy ha lányunk lesz ugyanaz lesz a második neve mint a húgomé, de senkit nem zavar. Nekünk ez tetszik és kész, mért a mások véleménye határozza meg hogy milyen név kíséri végig a te gyereked életét.
2011. jan. 11. 15:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy adhatod. Arra gondolj, hogy lehet, hogy a barátaitok 10 év múlva sehol nem lesznek, pláne nem a gyereked életében, de őt kb. örökre igy fogják hivni. Aki ezen megsértődik, az nem normális...
2011. jan. 11. 16:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz ezzel! Nálunk is van a baráti társaságban két egyforma nevű baba, ráadásul csak pár hónap különbség van köztük. Én is görcsöltem ezen, mert ha találtunk egy jó nevet akkor vagy az volt, hogy egyikünk kötötte valamilyen negatív személyhez, vagy ha nem, akkor volt ilyen nevű baba a barátainknál. És erre a férjem feltette a kérdést "most akkor hívjuk Karcsinák, vagy Ferinek????-mert azt senki nem adja???"/elnézést a nevek képviselőitől, szépek ezek is de nekünk nem tetszettek, mást is írhattam volna.../.És milyen igaza van...az uncsitesóm 3 hónappal született korábban mint én és "ellopták" azt a nevet amit szüleim akartak adni. Kaptam helyette egy másikat ami sokkal rosszabb...nem is tartjuk velük a kapcsolatot(nem emiatt)... szóval akár én is kaphattam volna azt a nevet
2011. jan. 11. 16:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nem törődök ezzel, nálunk is úgy fogják hívni, mint az egyik barátunknál. Ha megsértődik ezen, nem is barát. :)
2011. jan. 11. 17:10
 6/6 A kérdező kommentje:
OK, köszi :-) Igazatok van.
2011. jan. 11. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!