Megnéznétek az ultrahang adataimat? Próbáltam keresni kiindulópontot, de ott a combcsont hosszának majdnem a duplájának kellene lennie, több oldalon is néztem. Baj lehet? Lepény a hátsó falon tapadt, ez jó?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam a 12 hetes ultrahangon. Már másodjára láttam a kis " Zűrlényünket " :)
Mért adatok:
-Crl: 60 mm
-Bpd: 19 mm
-Thq: 15 mm
-Fl: 5,6mm
-Nuncha: 1,3mm
Lepény a hátsó falon tapad, passzív szakaszt meghaladja.
Grav: 12+3h
2011. jan. 11. 10:30
1/4 anonim válasza:
Itt megnézheted. Nem mondott semmit az ultrahangos? Mert ha jól látom, a táblázat szerint is kicsit nagyobb kellene legyen az FL. De most megnéztem, és nekem nem is mérték a 12. hetes uh-n sem most,sem az előző babámnál.
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
12:41-es vagyok. No, hát akkor az én linkem nem annyira jó, remélem nem ijesztett meg. De a doki tuti mondta volna, ha valami nem ok.
4/4 Alid válasza:
Én is hasonló cipőben járok a combcsont hosszát illetően. 12 hetes 5 napos terhes vagyok és 6,4 mm-es a combcsont. A doktornő azt mondta minden rendben van. Későbbiekben is kisebb volt a combcsont hossza, vagy megfelelt az átlagnak? Végül hány cm-rel születtek a babáitok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!