Szerintetek is ciki ilyesmit telefonon kérdezni a terhesgondozómtól?
A 35.hétben vagyok, a méhszájam C 3000-res a kismama könyvem szerint, tegnap felmerült a kérdés párommal, hogy vajon ez így az utolsó hetekben nem befolyásolja-e a szexuális életünket.
Ma felhívtam a nőgyógyászomat és - mivel csak 3 hét múlva megyek a következőre - megkérdeztem tőle ezt a dolgot.
Párom meg csak nevetett rajtam, hogy "képes voltam ilyennel felhívni?".Nem gúnyolódott természetesen, de én vhogy most kicsit olyan hülyén érzem magamat, holott jogos volt a kérdésem a dokihoz, nem hülyeség miatt raboltam az idejét.
:)
Én is mosolygok magamon; ti voltatok már így, illetőleg mi a véleményetek az esetről?
Köszi a választ és hogy megosztottad a sztoridat, a doki természetesnek vette, hogy rákérdeztem, elvégre nem a tizenvalahányadik héten vagyok - bár akkor is elvileg előjöhet bármi - hanem már igencsak a visszaszámlálás felé tartok, ezért sem gondoltam, hogy elhanyagolható a kérdés, ha már személyesen elfelejtettem megkérdezni.
A múltkor amúgy is vittem hozzá egy kisebb listát a kérdéseimmel, úgyhogy nem hiszem, hogy meglepte ez a kis "véletlen kérdés".
:))
Szerintem pedig kétemberes dolog ez, apuka is aggódhat(na) egy kicsikét. Ez cseppet az ő gyerekessége.
Teljesen normális dolog a kérdésed, semmi szégyellni való nincs ebben. Sőt!
Én is megkérdezném. A férjem szerintem kíváncsi lenne a válaszra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!