Gomás fertőzés 6 hetesen? Elég a Canesten krém?
Figyelt kérdés
6 hetes kismama vagyok. A hüvelyem környékén viszket, de nincs folyás, vagy ilyesmi, azzal minden rendben. Elég ha Canesten krémmel kenegetem?Dokihoz még nem tudok menni, pont szabin van:-(((Féltem a babát is, de gondolom a krém hatóanyagai azért hozzá nem érnek el.2011. jan. 10. 06:37
1/2 anonim válasza:
Elvileg elég lehet, de ha 3 napon belül nem használ, vagy visszatérnek a tünetek, akkor ha szabin van a doki, ha nincs, el kell menni! Nem a canesten veszélyes a babára nézve, hanem maga a gomba (ha az egyáltalán, mert baci is lehet ugye.) Legjobb lenne, ha egyből felkeresnél egy másik orvost, de 3 nap után mindenképpen, ha nem segít a krém!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!!!
2011. jan. 10. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!