Meddig normális az, hogy nem jelentkezik a babóca? Igaz, hogy nem nagyon aludtunk az éjjel, kb. kettőkor ájultam be, és nyolcig aludtam, mert egész éjjel rumlizott, de azóta eddig két picike rúgást éreztem, és semmi mást.
Most kicsit már aggódom, mert se a hangomra nem reagál, se a kezemre, ha megpiszkálom kicsit.
Elvileg hamarosan szülök, bár még csak 37 hetes vagyok, de a méhszájam tárva-nyitva... az orvosom szerint napokon belül beindulhat a szülés, de eddig csak tompa fájásocskáim voltak, semmi konkrét.
Meddig normális, hogy nem rugdos?
Szerintetek meddig várjak?
Szio!
Egyáltalán nem rugdos?Vagy azért ad némi jelet magárol?Nekem azon a napon amikor szültem szép keveset mocorgottAlig.Egy nagyott rugott reggel,elment a magzatvíz és utánna szinte nem is éreztem.
Ha szülni mész,akkor könnyű szülést kívánok!!!!
Valószínűleg igazad van.
Alapjáraton nem vagyok túl aggódós kismama, de mióta tudom, hogy bármelyik nap AZ a nap lehet, hát kicsit túlparázok minden olyan jelet, ami eddig nem volt a napi rutin része...
Szerintem a végére be fogok kattanni! :-)
Egyáltalán nem érzem. Kivéve azt a két incifinci rúgást reggel. Ennél sokkal intenzívebb szokott lenni, ezért is a pánikrohamom...
Azt hiszem, ha délutánig nem lesz intenzívebb, felhívom a dokimat...
Köszönöm a jókívánságot!
Remélem hamarosan már a kezemben tarthatom, és akkor egész más dolgok miatt aggódhatok... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!