Most olvastam egy kismama magazinban, hogy aki lombikkal esett teherbe, azoknál császármetszést alkalmaznak? Igaz ez?
36 hetes, lombikos kismama vagyok 1 pocaklakó kislányom van, aki már ügyesen befordult és minden rendben van a terhességemmel is.
Kicsit elszomorított ez a cikk mert én természetes úton szeretnék szülni.
Nyugtassatok meg, hogy ha valaki lombikos nem feltétlen császározzák! Van köztetek olyan aki természetes úton szült vagy ismerőse így szült?
Nyugi! Abban az esetben császároznak, ha valami nincs rendben Nálad.
Ha "csak" azért nem tudtál természetes módon teherbe esni, mert egyikőtök terméketlen volt, attól még meg tudod szülni azt a picit :)
Első voltam, még valami: én a második babámat várom, de már az elsőnél megfogadtam, hogy több kismama újságot nem olvasok. A nyugalmad érdekében tedd Te is ezt :)
Könnyű szülést!
Köszönöm, én is így gondoltam, na meg a dokim sem mondta, hogy császárra készüljek. Azért ha jövő héten megyek hozzá akkor rákérdezek:)
jó egészséget Nektek!
Ok, persze kérdezz rá! Remélem minden úgy fog menni, ahogy szeretnéd :)
Szia!
Nézd, ha Béres Alexandrából indulok ki, aki egyébként egészséges fiatal nő, akkor nem igaz. Hiszen ő megszülte a nem is olyan kicsi gyerekét.
De például Erős Antónia, eleve cukorbeteg, nem is annyira volt fiatal, ikreket várt, szinte természetes volt a császár. Nyilván szülhetett volna természetes úton is, de neki erre kicsi volt az esélye.
Nem igaz, én kétszer szültem, összesen 3 lombik gyereket, mindegyik sima szülés volt, pedig az egyik faros, a másik pedig ikres lombikos szülés volt. Fel se merült a császár, komlikációmentes terhesség volt ( a farosságtól eltekintve :-))
Szóval megnyugodhatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!