Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azt tudom, hogy él és mozog a...

Azt tudom, hogy él és mozog a babám. Mert néha elmegyek pisilni aztán eltelik -5-perc és mint aki már nem volt 3-órája pisilni már megint menni kell és ez egy hirtelen nagy nyomástol van. Gondolom az őőőőőőőő az én kis babám?

Figyelt kérdés
Mit jelent az,hogy a(PLACENTA:HÁTSO FALON)?????????????21-HETES VAGYOK lehet,hogy ezért nem érzem a baba aktiv mozgását??????????meg nagyon kövér a hasam és erre mondta a dokinő nagyon vastag a hasfalam!!!!!!!!!!belső csikit érzek csak várommár,hogy egy jó nagyot belém rugjon!!mikor már meddig várjak még?????????????????
2009. jan. 30. 08:54
 1/3 anonim ***** válasza:
A hátsó fali méhlepény azt jelenti, hogy a méhed gerinced felé eső részén tapad. Légy még egy picit türelmes, ilyenkor még más sem érez túl határozott mozgásokat. Eljön majd annak is az ideje amikor igen határozott mozgásokkal fog "tornászni".
2009. jan. 30. 09:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Most még nagyon pici ahhoz, hogy erőseket rúgjon. Az, hogy placenta a hátsó falon, az jó, a méh hátsó (belső) falán tapadt meg a lepény. Akkor okozhatna gondot, ha elöl, vagy mélyen lenne. Nem sokára akkorákat is fog rúgni, hogy az már szinte fáj. Persze ez kellemes fájdalom, az ember még élvezi is. Boldog babavárást!
2009. jan. 30. 09:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor sem okoz gondot, ha elől tapad. Nekem elől van és eddig minden ok. Ja és ha elől van, akkor kevesebb az esély arra, hogy a köldökzsinór tekeredjen. Szóval szerintem az a baj, ha nagyon lent van! És ha a mellső falon tapad, akkor áll fenn az, hogy talán a kismama kevésbé érzi, nem pedig fordítva! Viszont az, ha vastag a hasfal, az tényleg jobban gátolja. De nem kell megijedni, és türelmetlenkedni sem! Hamarosan érezheted, ahogy jó nagyokat rúg. Nekem már kész kis vasgyúró! :) Imád a hólyagommal játszani. Volt, hogy olyat bele vert, hogy azt hittem leszakadt a hólyagom és hirtelen, hogy na most pisiltem be. Ha már most ilyen erős, mi lesz később? :)

22 hetes kismami

2009. jan. 30. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!