Diétáznom kell, terhességi toxémia?
Szia!
Én is küszködtem ilyesmivel és a 28-dik héttöl diétán voltam!
SE,só,se cukor.Ha föztem magamnak,akkor mindent só nélkül csináltam.Egyébként jogurt,tej,gyümölcsök,fözelékek,főtt husi én ilyesmit kajáltam!
Nekem is sűrűn néztek vizeletet,szerencsére nem volt vele gond!
Vérnyomásat napi 3-szor mért a férjem(már néha kiakadt tőle)de azért végigcsináltuk.
Boldog babavárást,könnyű szülést kívánok neked!
(első v.)
zia! köszönöm a válaszodat! igen gyümölcsöt eszek tegnap óta..ma arra gondoltam vajon sütők halfilét, és hagymás párolt rizst mellé,ilyet lehet nem ? azért főt ételt ehetek,nem ? Bármit kibírok a kislányom egészsége érdekében, csak jó lenne pontosan tudni mi az amit ehetek,keresgéltem a net-en komplett diéta,ötletek után,de még nem találtam.
Neked is boldog babavárást és könnyű szülést kívánok!
( ha még kismama vagy..ezt nem írtad :-)
kedves második válaszoló kitaláltad a következő kérdésemet :-)) a dokitól elfelejtettem megkérdezni a folyadék bevitelt..egyébként rengeteg vizet iszom egész nap, de tegnap óta vissza szorítottam,és nehezen bírom...na nem szomjazom,de nem iszok olyan sűrűn...szinte folyamatosan :-) akkor jöhet a hal,és a párolt rizs is :-)
Egyébként azt mondta ha 140 fölé megy a vérnyomásom akkor megcsászároz, 130 fölött pedig gyógyszert kell szednem..?? A baba se kicsi,így azt mondta dumáljak a kislányommal hogy szülessen előbb.... jó fej :-)
Már van egy 8 hónapos kis rosszcsontom,Fruzsina:-)))
Egyél főtt kajákat,kerüld a sülteket,az édességet.Ha főzöl só nélkül tedd!Ezek betartásával szerintem nem kell külön diéta!(első)
Gratulálok a nagylányodhoz,nagyon szép neve van :-) az én lányom Zsófia lesz ,és van egy 4 éves nagy fiam Norbika.
köszönöm a segítséget,akkor átállok a sótlan főt husikra,zöldségekre :-) most reggeliztem be egy hatalmas zöldalmát :-)
Vigyázz magadra,könnyű szülést kívánok neked!
Puszi!Szép neveket választottatok ti is!
Üdv neked Vajdaságból!
Szintia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!