Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olyan diétát keresek, hogy ne...

Olyan diétát keresek, hogy ne hízzak sokat ha terhes leszek?

Figyelt kérdés
Hízásra hajlamos vagyok. Most még mielőtt össze jön a baba 15 kg szeretnék fogyni de utána sem szeretnék sokat hízni csak ami a baba miatt kell? ötleteket tippeket várok. Köszi
2009. jan. 30. 07:18
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm szépen a hasznos válaszokat.

Most járok spiningre amit imádok heti kétszer tudok csak elmenni átalgban de ha van időm és kedvem megyek is.

Nyárra tervezzük a fogantatást, mert a gyed összege sajnos nem mindegy és a tavalyi évem nem túl jól zártam. Amióta csak az eszemet tudom hol fogyok hol hízok. Nehezen megy le bár ez sem igaz csak igazán el kell szánnom magam.16-18 as méretről most 14 est hordok( angol turkló méret) Mire oda kerülök hogy terhes leszek szeretnék 12 es méretet. A régi ruháimat meg átalakítani kismama ruhának. Ma nagyon boldog voltam egy csomó nagyon szép baba ruhát vettem, mert 100 Ft/ kg vásár van és nem bírtam ki hogy ne vegyem meg őket....

Szedek folsavat is hogy megalapozzam a babám egészségét.

25 éves vagyok 4 éve nem szedek fogamzásgátlót ezt is azért hagytam abba hogy ki tisztuljon a szervezetemből.

Mire babát szeretnék. Szerencsére a páromat nem zavarja a súlyom én csinálok belőle problémát. De megnyugtattatok, hogy nem törvényszerű a nagy fokú hízás.

Bár nekem az orosom azt mondta kövéren nehéz lesz teherbe esni. Most 162 cm és 75 kg vagyok...

Kellemes hétvégét!

Ettike

2009. jan. 30. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!