Milyen maradandó változások történtek fizikailag veletek a baba kihordása és világra hozása után?
Az, hogy sokaknak csíkos lett a bőre gyakori, tudom. Marad fenn egy-két plusz kiló szintén előfordul, viszont az nem maradandó. Engem azok a testi változások érdekelnének (ha vannak ilyenek) amik már nem visszafordíthatóak!
Köszi a válaszokat!
Igen,egyetretek az elozovel!Nem feltetlenul tagul ki,8 honpig voltam "szuz" szules utan!Iszonyat kuzdelem volt ujra "lukat gyartani" (bocsi)!
Az intim torna sokat segit.
Mas valtozasom nem n agyon volt,se a csipom nem lett szelesebb,se semmim, pedig 23 kg hiztam es 9 honap alatt lement,nemi odafigyelessel.Az edzessel igenis vissza lehet hozni a feszes feneket,labat,hasat!
Amivel nem tudsz mit kezdeni orvosi segitseg nelkul az a kinyult bor,logo mell,striak,visszerek...
a mell elváltozásait meg lehet előzni, ha nem szoptatod a babát.
legalábbis sokaknál nem növekszik meg a terhesség alatt a mell, csak ha elkezdik a szoptatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!