Más kismama is elkapta az influenzát? Ki hogy gyógyitja magát?
Figyelt kérdés
2009. jan. 29. 20:01
1/4 anonim válasza:
Szia!
Én még szerencsére nem kaptam el, de félő, ami késik nem múlik... Ha rám hallgatsz, mivel gyógyszert nem tudnak adni influenzára, egyén nagyon sok narancsot és kivit.
Boldog babavárást!
2/4 anonim válasza:
Szia! Pihenj sokat, mézes citromos tea,ha van lázad azt mindenképp csillapítani kell.Fontos az is hogy hány hetes vagy.
3/4 anonim válasza:
Sziasztok! Egy biztos, semmi gyógyszert ne vegyél be. Vannak homeopátiás szerek, kimondottan kismamáknak. www.boiron.hu. Válassz gyógyszertárat a keresőben, (minden 10-ikben lehet csak kapni ezeket) és menj el, kérjél ingyenes kis füzetet, abban minden betegségre van szer. A Belladonna kimondottan sokmindenre jó, én is azt szedtem be, amikor kicsit megfáztam. Tanácsot is tudnak adi a gyógyszertárban, nem drága a szer, kb. 600-800 ft között van és tényleg jó! Megéri, próbáld ki.
4/4 anonim válasza:
Szia,
Ha elmúltál 12 hetes várandós, akkor gyógyszertárban vény nélkül kapható dolgokat bevehetsz, de fájdalom csillapítót csak paracetamol tartalmút. Orrcseppet is használhatsz, nyugodtan. Bármelyik torokfertőtlenítő szopogatós tablettát is. A homeopátiás cuccok is jók, igaz, hogy leső pár napban felerősíti a tüneteket, de aztán hamar el is múlnak. Most én is itthon vagyok, homeovox-ot szopogattam a torkomra, 2 nap majd meghaltam :) de mos már jó. Orrcsepp mehet vény nélküli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!