Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más kismama is elkapta az...

Más kismama is elkapta az influenzát? Ki hogy gyógyitja magát?

Figyelt kérdés
2009. jan. 29. 20:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én még szerencsére nem kaptam el, de félő, ami késik nem múlik... Ha rám hallgatsz, mivel gyógyszert nem tudnak adni influenzára, egyén nagyon sok narancsot és kivit.

Boldog babavárást!

2009. jan. 29. 20:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Pihenj sokat, mézes citromos tea,ha van lázad azt mindenképp csillapítani kell.Fontos az is hogy hány hetes vagy.
2009. jan. 29. 22:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Egy biztos, semmi gyógyszert ne vegyél be. Vannak homeopátiás szerek, kimondottan kismamáknak. www.boiron.hu. Válassz gyógyszertárat a keresőben, (minden 10-ikben lehet csak kapni ezeket) és menj el, kérjél ingyenes kis füzetet, abban minden betegségre van szer. A Belladonna kimondottan sokmindenre jó, én is azt szedtem be, amikor kicsit megfáztam. Tanácsot is tudnak adi a gyógyszertárban, nem drága a szer, kb. 600-800 ft között van és tényleg jó! Megéri, próbáld ki.
2009. jan. 29. 22:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia,

Ha elmúltál 12 hetes várandós, akkor gyógyszertárban vény nélkül kapható dolgokat bevehetsz, de fájdalom csillapítót csak paracetamol tartalmút. Orrcseppet is használhatsz, nyugodtan. Bármelyik torokfertőtlenítő szopogatós tablettát is. A homeopátiás cuccok is jók, igaz, hogy leső pár napban felerősíti a tüneteket, de aztán hamar el is múlnak. Most én is itthon vagyok, homeovox-ot szopogattam a torkomra, 2 nap majd meghaltam :) de mos már jó. Orrcsepp mehet vény nélküli!

2009. jan. 30. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!