Dohányoztál a terhességed ideje alatt?Dohányoztam amíg nem tudtam, hogy terhes vagyok. 6 hetes voltam mikor megtudtam. Az orvos azt mondta nem lesz baja a babának. Van itt olyan kismama aki a terhessége első heteiben dohányzott?
Szia!
6hetes terhes voltam mikor megtudtam hogy baba lesz. Ezután még kb 2 hétig elszívtam napi egy-két szál cigit, mert nagyon kívántam, majd telejesen elhagytam. Most 2 hónapos a kislányom, egészséges és gyönyörű. Nekem viszont még most is lelkiismeret furdom van, mert az elején dohányoztam, és ráeröltettem az én rossz szokásom.
Szia!
Ne aggodj, a termeszet ezt nagyon jol kitalalta! Amig nem tudsz rola, hogy terhes vagy, addig a mehlepeny meg nem is alakul ki, igy a babahoz nem jutottak at a karos anyagok. Nem lesz semmi gond! Jol tetted, hogy aztan leraktad. Sosem keso!
A dohanyos kismamaknak meg csak annyit, hogy a nikotinnak erosszehuzo hatasa van. Ennel fogva a babahoz kevesebb ver jut, ami azt jelenti, hogy kevesebb oxigen es kevesebb taplalek is. Ergo: a dohanyos kismama babaja ehezik es fuldoklik. Azert szerintem ezen erdemes elgondolkodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!