Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dohányoztál a terhességed...

Dohányoztál a terhességed ideje alatt?Dohányoztam amíg nem tudtam, hogy terhes vagyok. 6 hetes voltam mikor megtudtam. Az orvos azt mondta nem lesz baja a babának. Van itt olyan kismama aki a terhessége első heteiben dohányzott?

Figyelt kérdés
2009. jan. 29. 18:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
ÉN is cigiztem mikor terveztük a babát letettem utóbb kiderült már késő volt,ugyanis 2-3hetes terhes voltam.Semmi baja a kisfiamnak már 9hónapos elmult.Azóta sem cigizek és most újra 5hetes vagyok:-))
2009. jan. 29. 20:06
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

6hetes terhes voltam mikor megtudtam hogy baba lesz. Ezután még kb 2 hétig elszívtam napi egy-két szál cigit, mert nagyon kívántam, majd telejesen elhagytam. Most 2 hónapos a kislányom, egészséges és gyönyörű. Nekem viszont még most is lelkiismeret furdom van, mert az elején dohányoztam, és ráeröltettem az én rossz szokásom.

2009. jan. 29. 20:23
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne aggodj, a termeszet ezt nagyon jol kitalalta! Amig nem tudsz rola, hogy terhes vagy, addig a mehlepeny meg nem is alakul ki, igy a babahoz nem jutottak at a karos anyagok. Nem lesz semmi gond! Jol tetted, hogy aztan leraktad. Sosem keso!

A dohanyos kismamaknak meg csak annyit, hogy a nikotinnak erosszehuzo hatasa van. Ennel fogva a babahoz kevesebb ver jut, ami azt jelenti, hogy kevesebb oxigen es kevesebb taplalek is. Ergo: a dohanyos kismama babaja ehezik es fuldoklik. Azert szerintem ezen erdemes elgondolkodni!

2009. jan. 29. 20:34
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy válaszoltatok. Az én orvosom is azt mondta, hogy ettől nem lesz baja. Reméljük így is lesz.
2009. jan. 30. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!