Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azok a kismamák akik nemsokára...

Azok a kismamák akik nemsokára 38 hetesek lesznek, válaszolnának nekem?

Figyelt kérdés
Mivel nincs sok már hátra, nem izgultok? Bepakoltatok már? Van jósló? Dagad a kéz és a láb? Milyen hosszú sétát vállaltok be egyedül babával a pocakban? Hol fogtok szülni? Apás szülés lesz? Mikor szültök?
2009. jan. 29. 18:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szia, én 37+2 napos vagyok. Valahogy nem izgulok, én most a várom és nagyon kíváncsi vagyok hogy hogy néz ki időszakomat élem :)

A csomagom pár napja kész. NST-re járok, méh tevékenységem nem is igazán van még, és teljesen zárt vagyok. A lábamat el sem tudom mondani mennyire dagad. KB 2 számmal nagyobb a bokám mint a bőrőm, márt attól félek hogy megszakad, ugyanis nem tudok egésznap felpóckolt lábakkal heverészni. Ma voltam egy jó 15 perces sétán, de már megterhelő. Nekem nagyon húzódik az alsó hasizmom, valahogy nem bírja el a nagy pocakom így szabályosan meghúzódott. Apás szülés lesz, aki szintén nagyon várja már. Sőt ő szokta néha mondani, hogy már túl lehetnénk ezen az egész szülésen :) jobban izgul mint én. Ja Febr 20-ra vok kiirva a Szent Imrébe.

2009. jan. 29. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!