Nekünk nincs sporolt pénzünk a bankban! És 8 honapos vagyok. Csak annyi hogy itthon van 200ezrünk . Más is van igy?
szia,
nekünk is csak a mínusz gyűlik a számlán.
Spórolni nem tudunk.
Párom keres (nem sokat), nekem a gyed van.
17 hós a csajszink, és 22.hetes vagyok a tesóval.
Valahogy csak lesz....
Majd Gyurcsánynak benyújtjuk a "gyerektartást"..:)
Szia!
Másnak még ennyije sincs, aztán mégis felnevelik vhogy a gyerkőcöt/ket!
Nekünk sincs spórolt pénzünk, én még dolgozom. Szerencsére minden hónapban tudunk vmennyit félrerakni, de ahogy megvan egy nagyobb összeg, veszünk vmit a lakásba - cserélgetjük a régi bútorokat. Ezért írom, hogy nekünk sincs spórolt pénz. Mert ami összegyűlik, el is költjük. De nem panaszkodom, nem bánnám, ha ennél rosszabb nem lenne!
Szia!
Nálunk meg semmi pénz nincs, se bankban se otthon. Felvettünk egy kis hitelt,hogy megvegyük azokat amikre elsőre szükség van a kisbaba érkezésére. Majd azt is vissza kell fizetnünk.
A drága férjem dolgozik és próbálja mindenből a legjobbat kihozni. Én nem dolgozok. Nem kapok semmit se. :(
Anyósnál lakunk egyenlőre és vissza számlálás van mert nemsokára megyünk szülni.
Semmi eltett pénz :(
Sajnos Magyarországon többen vannak így. És sajna csak az látszik, hogy egyre rosszabb lesz. Mi sem állunk túl jól. Sőt! A 7. héttől táppénzen vagyok, mert vérezgettem, és nem is engedtek vissza, mert nem tud a munkahelyem könnyebb melót biztosítani. Így szomorú, de 96.500 Ft bruttó után havi 30, 40 ezret kapok. És sajna még mindig nem éri utol magát. Siralmas. Csak még azt nem tudom, hogy sírnom kellene vagy nevetni. Röhejes, nem?
És sajna a férjem fizetése se sok. De igyekszik most másodállást keresni, hogy legalább a számlákat ki tudjuk fizetni. Van hitelünk is.
Már csak az vigasztal, hogy anyósomék mellettünk állnak. Ha baj lesz, tudnak majd segíteni. És még egy plusz: a sógornőmtől minden cuccot megkapunk. Szóval igazán nem kell költenünk a gyerekre. Bár hozzáteszem, az lenne a legjobb, ha mindent meg tudnánk venni.
Sajnos így állnak a dolgok.
Viszont szeretjük egymást annyira, hogy minden ilyen helyzetet igyekszünk "túlélni"!
22 hetes kismama
Mintha én írtam volna a kérdést. Ugyanígy vagyunk, pont 200 ezer van itthon, mindent megvettünk, tartozásunk nincs.
Bízom benne, hogy elég lesz.
Nekünk az orvos 60 ezret kér, és a szülésznőt is fogadjuk, én nem aggódok most annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!