24 hét körüli, többedik babát váró kismamik, ti nem érzitek úgy, hogy már lassan nincs hova nőnie a pocakotoknak, olyan nagy már most?
Figyelt kérdés
. babámat várom és már most akkora, mint az első gyerkőcömmel a szülés napján. Ha jól lakom, szinte nem tudok levegőt venni, amitől aztán képes vagyok úgy megijedni, hogy nem is merek arra gondolni, hogy még majdnem 4 hónap van hátra. Néha éjjel is arra ébredek, hogy a babám úgy nyom valamit a hasamban, hogy majd elájulok. Nektek is szokott ilyen lenni?2011. jan. 7. 22:28
1/2 anonim válasza:
szia! én csak az első babám várom, 24 hetes, nekem mindössze ekkora a pocakom [link] nekem az ülés kényelmetlen, és néha nem tudom, hogyan feküdjek, és ha belegondolok, hogy még négy hónap, nem tudom hogy fogok aludni, már most is nehézkes, a legkényelmesebb háton, de elvileg úgy nem szabad feküdni, amúgy nagyon aktív babuka :) bocsi, hogy válaszoltam, úgy hogy csak az első
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy válaszoltál! Szerintem az első babánál ilyenkor a legnehezebb, mert neked is akkora baba van a hasadban, mint nekem, csak nekem már legalább kifelé dől a pocakban a baba és nem a belső szerveimet nyomja annyira. Nekem az első babánál sokat szúrkált a hasam alja és a szalagok nagyon feszültek. Most a pocakomból semmit sem érzek, csak ha nagyon belakmározom, aminek nem tudok ellenállni, akkor nagyon nehezen kapok levegőt.
2011. jan. 8. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!