9 hetes kismama vagyok. Még a terhesség előtt a doki megnyomkodta a mellbimbómat és tejsavót préselt ki belőle. Ez gondot fog majd okozni a szoptatásnál? Fogok tudni szoptatni?
Figyelt kérdés
2008. jan. 22. 18:30
1/2 anonim válasza:
szerintem annak semi köze nem volt a tejhez amit akkor nyomot ki én ugy tudom tejsavó vagy előtej ahogy tetszik csak a terhesség vége fele jelentkezik semi kép terhesség előt de nyugodtan kérdezz utána dokinál is de szerintem szpotatásnál nem lesz semi gubanc ha most nem fáj akkor bizos nincs gond
2/2 anonim válasza:
Nyugi, szoptatásnál ebből semmi gond nem lesz.Bár kicsit tényleg korai az előtej,de ha az orvos nem jelezte neked, hogy gond van,akkor azért mert nincs, ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!