Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindjártmegjön-érzés meddig...

Mindjártmegjön-érzés meddig normális? Napi 2-3 órát tart.

Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 13:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem nemvárt előtt pár nappal jelentkezett,és miután kimaradt még 2-3 napig volt ilyen érzésem! Tesztet csináltál? Mennyit késik a vérzésed?
2011. jan. 7. 13:52
 2/7 A kérdező kommentje:
11 hetes múltam. 4 napja voltam uh-n, akkor minden rendben volt és előtte is már volt ez az érzésem.
2011. jan. 7. 13:58
 3/7 anonim ***** válasza:
20 hetes vagyok,és még mkindig van :) azt mondják már a végéig ki fog tartani.Szedj magneb6-t,napi 3-mat,lazítja a méhizmokat,jobb lesz.
2011. jan. 7. 14:01
 4/7 anonim ***** válasza:

jaa,én azt hittem,hogy még nem tudod,hogy terhes vagy-e és ezért kérdezed! Akkor Gratulálok!

És a második válaszolóval teljesen egyetértek!

2011. jan. 7. 14:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Attól van, h nő a méh? Vagy mástól?
2011. jan. 7. 14:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Persze.Nő a méh,a métartó szalagok nyúlnak,és ez okozza.Később majd a baba súlya is okozhatja ezt.Nem lesz semmi gond,nyugi,ez természetes.Boldog babavárást!
2011. jan. 7. 14:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, h megnyugtattatok!
2011. jan. 7. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!