A smink nem ártalmas a babának?
Szia!
Szerintem, ha igazán jó minőségű sminktermékeket használsz, akkor nem lehet baj. Most nem azt mondom, hogy a többezerforintosokat vedd, de ne is az olyan "százasboltos" pacsulikat kendd magadra. Egy kismama igenis adhat, és adjon is magára:)
Nem lessz semmi gond,csak nem kell túlzásba vinni sem.e`n a terhesse´g alatt az alapozót,és a testpermetet kihagyom.Ezek beszívódnak a börbe.
40 hetes kismama.
Jaaajj!!:):)Az első válasz nagyon tetszett!!:)Rég nevettem már ekkorát a gép elött!:)Ma amúgyis nyomi napom volt,úgyhogy köszönöm neki,akár poénnak szánta,akár komolyan gondolta!:) Vizuális típus vagyok!!:):)Látom magam elött a kezdő anyukát a pici felett,amint keni a picire a vastag alapozót meg a vörös rúzst,miközben a pici értelmesen néz!:):)Anyuka közben azon gondolkodik,kell e még rá valami festék,hogy mégszebb legyen!?:):)
Amúgy a válasz nem!Nyugodtan festheted MAGAD!:)
Ilyen hülyeségeket minek kérdezel?
(Ne haragudj meg érte,de nem nézel egy kicsit túl sok TV-t vagy bulvár újságot?)
Aaaa elso valaszolo, imadlak.:D
Amugy telleg nem art. Nuygodtan fesd magad, de csak mertekkel. :)
Én megértem , de könyörgöm, a levegőtől nem óvjuk a kicsit? Annyira túlsterilizálják egyesek a terhességet, hogy a gyerek megszületik és meghal a levegőn!!!
Ennyire ne legyünk már 21. századiak...
Mitől lesz a gyereknek immunrendszere, ha ennyire óvjuk?
Én ugyanúgy élek, mint előtte, kerülve azt a pár dolgot, amit nem lehet, és teljesen egészségesek és boldogok vagyunk.-) Lazítsatok már egy kicsit!!! :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!