Homeópátiás bogyókkal kapcsolatos kérdés?
Mindenkitől mást hallok, hogyan kell alkalmazni. CTG-n aki vizsgálni szokott úgy diktálta le nekem, hogy
36 hét végén kezdjem el szedni az ARNICHA 9CH-t napi 1X5 golyót, amit a kórházba menet, ha reggel bevettük pl. délelőtt elkezdődnek a fájások, ismét vegyük be.
Aztán 15 percenként kell szedni a Caulophyllum 5CH s CIMICI FUGA 5CH-t (15 percenként 5 golyót).
S van a PUlSATILA, amit csak akkor kell, ha szülésznő ajánlja (de ezt lehet kihagyom. Majd szülés után folytassam az ARNICHA 9CH-t napi 2X5 golyót.
Viszont másnap mentem szülőszoba látogatásra.
Ott a következőt ajánlották:
38 héttől a CAULOPHYLLUM 30CH s CIMICI FUGHA 30CH. Napi 1X5 golyó. S szüléskor 20 percenként felválltva 5-5 db.
Az ARNICHA 30CH-t pedig szülés után két napig 2X5 golyó.
Az előző nő azt mondta a 30 CH nem használ, de az 5 CH nem erős szerintetek?
Ti melyiket szeditek vagy szedtétek terhességetek alatt, s melyik leosztás vált be? 37 hetes vagyok. Lassan el kellene kezdenem szedni, de tanácstalan vagyok, hogy mindenki mást mond. Az arnicháról azt olvastam hogy tágítja a hajszálereket s vérzés csillapító. Azt kezdjem el előbb s a caulot ráérek szüléskor a cimici fugával együtt szedni vagy azokat szedjem, s szüléskor is, s az arnichát pedig gyermekágykor????
Szia!
az én szülésznőm íg yjavasolta 2009-ben!
35. héttől (fenyegető koraszülés miatt kellett már 35 hetesen) amúgy 36 hetesen kellett volna szerinte!
cimici 9 vagy 15 ch 5 golyó
chaulo 9 vagy 15 ch 5 golyó
Felváltva egyik nap ez másik nap az, mindig ugyanabban az időben!
Én a 15 ch-t alkalmaztam!
Ha pedig beindul a zsülés akkor 30 percenként cimicivel kezdve!Én egészkor cimicit félkor chaulót szopogattam!
De nem kezdtem rögtön, csak mikro a szülőszobára értünk!Hál isten, mert különben megszültem volna a kocsiban! :)
Nálam nagyon bejött!
ÉS szülés után arnica 3*5 golyó 4 napig!
Esetleg urtica urens tejszaporításra szülés utántól 4 óránként!
Én tejszaporításra nem használtam, az volt elég!
Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!