36,9-37,1 es a hőm napok óta, ébredéskor is és napközben is. Semmi más tünetem nincs. Ma kellene megjönnie? Szerintetek lehet baba?
Holnapig kiderül.. :-)
Nem viccelek, na. Igen, akár baba is lehet. Szurkolok. A legtöbb terhesség tünetmentes a legelején, úgyhogy tényleg bármi lehet. Hajrá, és kérlek írd majd meg!
Köszi,köszi és köszi!!! Semmi más tünetem nincs.Tudom, a napközbeni hő az nem feltétlenül számít, de most mértem, 37,5.
Megfázásnak, betegségnek semmi jele, h amiatt lenne.Persze megírom mi lett.:) Ha nem jön meg várok tovább, volt már h késett és nem baba volt, nem akarok csalódni.
Egyelőre semmi :) a hőm ma reggel csak 36,6 volt, el is szomorodtam h leesett. Ne nevess ki, de tesztelni nem merek, félek a csalódástól. Ma vagyok a 30. napon eddig 1x fordult elő h 30 napra jött meg, a szokásos az 28.
Szóval a mai napot még kivárom.Ezer köszi a drukkot. :)
Egyszer már hittem azt h terhes vagyok és minden teszt negatív lett. :( De ha holnap se jön meg, akkor kedd reggel csinálok egyet mindenképp.Tünetem továbbra sincs.
A reggeli hőm nem volt ugyan olyan magas mint szokott, de azóta kitartóan 37,2
Olyan aranyos vagy h drukkolsz.:)KÖSZÖNÖM!
Amíg nem jön meg, ne add fel!
Én az első babámmal kb. a 35. napon teszteltem reggel +-at, most meg még szoptattam,mikor fogant a tesó, mondtam a férjemnek, hogy vagy nem állt vissza a ciklusom (össz egyszer menstruáltam), vagy máris sikerült a nagyon vágyott tesó.. Ő az utóbbira tippelt, bejött neki, a 34-35.napon +. Most 19hkm. Szurkolok még mindig!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!