Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egypetéjű iker terhességgel...

Egypetéjű iker terhességgel genetikai magzatvíz mintavétel?

Figyelt kérdés
12+4 napos iker babákat várok. Családomban véletlenszerű donwn-kór előfordult. Genetikai uh-n sem láttak semmit. CRL 6,2 és 6,4, nyaki redő mindegyiknél 1,3.Ikreknél az AFP felesleges, a genetikai magzatvíz vétel 2 x kockázati vetéléssel járna. Nem merem bevállalni. Tanácstalan vagyok, mit tegyek? Eddig mind a 2 orvos szerint jók az eredmények.
2009. jan. 29. 12:42
1 2
 11/11 anonim válasza:

Szia,

nekem is ikreim lesznek, de kétpetéjűek. Nekem nem volt kötelező a kombinált teszt, de megcsináltam. Na ott a vér eredményyem nem lett 100%-os, és azóta rémálmaim vannak. Jobb néha nem tudni mindent.

Nekem az orvos eddig javasolta a magzatvítvételt, de még nem dőlt el tutira. Tudom, hogy kétszer szúrnak. DE!!! Ha egészségesek, akkor kibírják, ha pedig netalántán bekövetkezne amitől tart az ember, akkor annak megvolt az oka.

2009. jan. 29. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!