Egypetéjű iker terhességgel genetikai magzatvíz mintavétel?
Figyelt kérdés
12+4 napos iker babákat várok. Családomban véletlenszerű donwn-kór előfordult. Genetikai uh-n sem láttak semmit. CRL 6,2 és 6,4, nyaki redő mindegyiknél 1,3.Ikreknél az AFP felesleges, a genetikai magzatvíz vétel 2 x kockázati vetéléssel járna. Nem merem bevállalni. Tanácstalan vagyok, mit tegyek? Eddig mind a 2 orvos szerint jók az eredmények.2009. jan. 29. 12:42
11/11 anonim válasza:
Szia,
nekem is ikreim lesznek, de kétpetéjűek. Nekem nem volt kötelező a kombinált teszt, de megcsináltam. Na ott a vér eredményyem nem lett 100%-os, és azóta rémálmaim vannak. Jobb néha nem tudni mindent.
Nekem az orvos eddig javasolta a magzatvítvételt, de még nem dőlt el tutira. Tudom, hogy kétszer szúrnak. DE!!! Ha egészségesek, akkor kibírják, ha pedig netalántán bekövetkezne amitől tart az ember, akkor annak megvolt az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!