Szed valaki calcium sandozt terheség alatt calcium potlas celjabol? Jó ez?
Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 13:26
1/8 anonim válasza:
Szia! Nekem ezt kellett szednem. Úgy jó volt, de az íze az olyan szörnyű hogy én alig tudtam meginni. De ezt ajánlották, ezt ittam.
2/8 anonim válasza:
Én ezt iszom. Magamtól találtam ki, mert nagyon görcsölt az előző terhességnél a lábam és ha jól tudom a calcium hiány okozhatja. Mondtam a dokinak, hogy innám, azt mondta jó, nyugodtan
4/8 A kérdező kommentje:
nekem nem mondta senki.csak gondoltam igy terhesen több cálciumot kell fogyasztanom.igy erre gonoltam hogy ez jobban felszívódik.Mennyit szedtek egy nap belölle?
2011. jan. 6. 14:26
5/8 anonim válasza:
Én 1-et iszom, pezsgőtablettát. Állítólag akkor is kell, ha sok magnéziumot szed az ember.... És hát, ilyenkor mindenki szed, szóval nem árt
6/8 anonim válasza:
Szia! Én is napi 1-et iszok. Másrészt meg a te szervezetedből vonja ki a babád a csontépítéséhez a kálciumot, nem árt ha pótolod.
7/8 anonim válasza:
Én is ittam,én nem éreztem olyan rossz ízűnek,de én a gyógyteákat is ízesítés nélkül iszom,valószínűleg ezért.
Viszont sok volt a savam,így átváltottam a Béres Calcium tablettájára.
8/8 anonim válasza:
én is szedem, én is a görcsök miatt, meg nemrég olvastam egy cikket, amiben az volt hogy ilyenkor olyan magas a kalciumszükséglet, hogy kajából szinte lehetetlen fedezni. Ráadásul nem is nagyon tudok enni a rosszullétek miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!