Akik a 2. babát várják, fogtok szülésznőt választani?
Nem fogok. Egyrészt azért mert tudom mi történik és az első szülésnél se emléxem hogy ki volt a szülésznő csak haj szem szin, aranyos volt nem folt megfogadva.
A másik szülésznő gyakornok volt még ott ült a doki is semmi gáz nem volt mindenki normális volt. Nem költenék ilyesmire.
Nem fogadtam szülésznőt a másodiknál, csak az orvosomat.
Mivel az első gyors szülés volt, gondoltam, hogy a második is az lesz, és nem lesz szükség arra, hogy ott üljön mellettem egész nap egy szülésznő.
Jól is gondoltam, mert beértünk a kórházba, és rá nem egész egy órára már meg is szültem, sokat nem vettem el se a doki, se a szülésznő idejéből.
Sokkal jobb volt a második szülés, mert tudtam, hogy mikor mi fog következni.
De ha az első szülésem nehéz és hosszú lett volna, akkor elgondolkodtam volna azon, hogy a másodiknál is legyen választott szülésznőm.
Nekem dokim nem volt, most sincs, csak szülésznőm.
Teljes mértékben elégedett voltam vele. Igaz én 2 napig szültem, 3 váltás orvossal találkoztam futólag.
Doki csak varrni jött be.
Mellettem nem ült ott, óránként nézett ránk, de amikor kellett, segített, támogatott, biztatott.
Igen!
Elsőnél is volt orvosom és szülésznőm is. 12 óra alatt szültem meg a szülésznő nagyon sokat segített. Most 15 hetes vagyok hamarosan választok szülésznőt. A doki uaz csak más kórházban szülök így a szülésznő nem az lesz aki az elsőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!