Hogyan kell orvost és szülésznőt választani?
Én azt választottam orvosnak akihez jártam. Szülésznőt meg ő ajánlotta, hogy ki legyen. Ahhoz az orvoshoz menj aki neked szimpatikusabb. Ha nem annál akarsz szülni akihez eddig jártál akkor keress másikat.
Sok sikert, és jó babavárást!
Nődoki: elmentem, bemutatkoztam, mondtam, hogy szeretnék hozzájárni, indul a babaproject. kérdezett, vérkép, megvizsgált, rákszűrés, megbeszélés, stb.
Szülésznő: az egyik kismama ajánlotta, felhívtam, mondtam, hogy x hetes vagyok, szeretnék nála szülni. Mondta, hogy mikor menjek CTG-re, meg NSTre meg ilyenek, ő is ottlesz, első ctg előtt megbeszélünk mindent.
Nekem az illetékes kórházban van mindkettő, DE ha nem oda mész, és mentővel mész be, akkor szólj a mentőknek hova mész, illetve ha beindul a vajúdás, akkor úgyis hívni fogod a szülésznőd, és jó esetben mire odaérsz, Ő már ottlesz, és lerendez mindent ügyesen, ez (is) a dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!