4hetes terhes és3napos vagyok. Mensi szerü érzésem volt és egyik napon barnáztam, ma pedig hasmenésem volt, sürübben pisilek. Mensi érzésem most nincs. Mit jelenthet ez?
Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 10:11
1/3 anonim válasza:
Semmi rosszat. Koraterhességben nincs mindennap megjön érzés. Amig a szagundor a sürü pisilés és a többi tünet - émelyés stb- fennáll és nem esik le a hőmérsékleted a terhesség nincs veszélyben.
A hasmenés sok mindentől lehet nem veszélyezteti a terhességet, csak ha súlyos kiszáradást okoz.
2/3 anonim válasza:
Szokj hozzá a sűrű pisiléshez. Az első harmadban a hormonális változások okozzák, aztán egy kis szünet, a harmadik harmadban meg a baba nyomja a hólyagodat.
3/3 anonim válasza:
Nekem ugyanezek a tüneteim voltak, a hasmenés, illetve felgyorsult anyagcsere még most is megvan, ne aggódj, én is halálra aggódtam magam, de az árthat, próbálj megnyugodni. :) Szép babavárást! 13 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!