17 hetes vagyok, 2 napja sötét sárga folyásom lett, több is mint volt, de semmi szaga nem is viszket. Mitől lehet?
Szia! Hát nem tudom, nekem úgy a 17-19 héttől van picit sárga folyásom amire a doki azt mondta, hogy ne foglalkozzam vele ha nincs más panaszon (viszketés, szag),mert ez normális terhesség alatt. Az hogy sötét azt nem tudom....De tuti választ azért az orvos tud adni.Én azért megkérdezném (megkérdeztem) az orvost. De szerintem pánikolni nem kell, legfeljebb kapsz valami kúpot.
Jó babvárást!
26 hetes kismama
Szia!
Pánikolni tényleg nem kell, menj dokihoz, és kapsz kúpot, a babónak nem lesz semmi baja.Ha színes a folyás az nem természetes, ezért beszélj dokival.Nekem is próbálta az ülőfürdőt, meg minden de végül kúp lett belőle.
Szia!
Nekem is szokott lenni, de össze-vissza, nem folyamatosan. A doki azt mondta, lehet ilyen színe természetes esetben is.
Azért szerintem kérdezz rá, mert attól, hogy nem viszket és nincs szaga, lehet fertőzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!