Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen érzés a méhen kívüli...

Milyen érzés a méhen kívüli terhesség?

Figyelt kérdés
2008. jan. 22. 11:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szió! Én még nem voltam méhen kívüli terhes, de azt hallottam, hogy olyankor nagyon vérzik az ember, láza van és görcsöl rettenetesen.De szerintem ne aggódj, mert ha az lennél, valószínűleg nem lenne annyi erőd sem, hogy írogass a gépen!Egyébként menj el orvoshoz, ha ez a gyanúd, de előre ne gondolj erre, mert a természetes az hogy semmi probléma nincs! Jó babavárást!szió:)
2008. jan. 22. 11:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az előzőekhez még annyit, hogy előfordulhat erős hátfájdalom, és az erős alhasi görcs mellett nagyajkakba ,combba kisugárzó fájdalom, lehet szédülés ájulás attól függően hol helyezkedik el a megtermékenyített petesejt, de a vérzés, erős görcs tuti.De remélem nincs ilyen baj nálad, és csak érdeklődsz.Ne is gondolj ilyenre,de ha bizonytalan vagy menj dokihoz,Uh megnyugtat:-)
2008. jan. 22. 12:06
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem semmi ilyen tünetem nem volt, olyan votl az egész, mintha rendesen lennék terhes, annyi volt, hogy a menstruáció idején véreztem 4 napig, mintha megjött volna. Előtte és utána is pozotív tesztek, mellfeszülés, hányinger, de semmi görcs, semmi fájdalom, semmi rossz érzés.

Szóval a legkisebb gyanú esetén is irány az orvos, engem is csak a vérzés miatt vizsgáltak.

2008. okt. 21. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!