37 és fél hetesen a babám adatai: bdp: 102, FL: 70. Aránytalan a babám? Van okom aggódni?
Ráadásul minden vágyam a természetes szülés. 158 centi vagyok a csípőm nem túl széles.
3 és fél kilóra saccolták már most.
Köszi a segítséget. Egy aggódó kismama
Szia!
Azt hiszem Te kérdezted tegnap is ,és nem igazán kaptál egyértelmű választ.Tudod én nagyon szeretnék neked segíteni, de sajnos nem tudom az arányokat, hogy mennyi jó, nézegettem neked itt a neten, de igaáz nem találtam, jó lenne ha vaéaki megírná melyik oldalon, a babázón, babanet, mamanet,egyéb baba-mama oldalakon, de nem találtam,remélem van aki tud segíteni,az hogy másnak mekkora volt, ne ilyesszen meg nem vagyunk egyformák,de sztem inkább kérdezz rá a védőnőnél, vagy dokinál,mert így csak szorongsz .
14 hetes kismama
Szia!
Megnéztem neked az egyik oldalon ahol azt írja,hogy 37. héten BDP:92 az FL:72, 38. héten BDP:93 FL:73 De sajnos abban nemtudok segíteni,hogy aránytalan-e szerintem a BDP közti eltérés nem olyan sok! De biztos szólt volna az orvos ha nem jó!
Arányos szép nagy baba lesz!
A feje is nagyobb az átlagnál és a hossza is.
40. hét körül szokott a Bpd 98 lenni.
Szia!
Az Öcsémnek születése óta kicsit nagyobb a feje, mint az átlag, Apámtól örökölte. Egyébként jelenleg matematikusnak tanul.
Ja, és az unokatesóm is kb. ilyen magas, az első babája 4kg volt, a második 3.5kg. Mindkettőt természetes úton szülte.
Ha aggódsz, kérdezz rá az orvosnál, néha be kell vállalni a császárt a baba érdekében, de ez nem feltétlenül a magasságtól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!