Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37 és fél hetesen a babám...

37 és fél hetesen a babám adatai: bdp: 102, FL: 70. Aránytalan a babám? Van okom aggódni?

Figyelt kérdés

Ráadásul minden vágyam a természetes szülés. 158 centi vagyok a csípőm nem túl széles.

3 és fél kilóra saccolták már most.

Köszi a segítséget. Egy aggódó kismama

2008. jan. 22. 11:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Azt hiszem Te kérdezted tegnap is ,és nem igazán kaptál egyértelmű választ.Tudod én nagyon szeretnék neked segíteni, de sajnos nem tudom az arányokat, hogy mennyi jó, nézegettem neked itt a neten, de igaáz nem találtam, jó lenne ha vaéaki megírná melyik oldalon, a babázón, babanet, mamanet,egyéb baba-mama oldalakon, de nem találtam,remélem van aki tud segíteni,az hogy másnak mekkora volt, ne ilyesszen meg nem vagyunk egyformák,de sztem inkább kérdezz rá a védőnőnél, vagy dokinál,mert így csak szorongsz .

14 hetes kismama

2008. jan. 22. 11:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Megnéztem neked az egyik oldalon ahol azt írja,hogy 37. héten BDP:92 az FL:72, 38. héten BDP:93 FL:73 De sajnos abban nemtudok segíteni,hogy aránytalan-e szerintem a BDP közti eltérés nem olyan sok! De biztos szólt volna az orvos ha nem jó!

2008. jan. 22. 12:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Arányos szép nagy baba lesz!

A feje is nagyobb az átlagnál és a hossza is.

40. hét körül szokott a Bpd 98 lenni.

2008. jan. 22. 12:46
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az Öcsémnek születése óta kicsit nagyobb a feje, mint az átlag, Apámtól örökölte. Egyébként jelenleg matematikusnak tanul.

Ja, és az unokatesóm is kb. ilyen magas, az első babája 4kg volt, a második 3.5kg. Mindkettőt természetes úton szülte.

Ha aggódsz, kérdezz rá az orvosnál, néha be kell vállalni a császárt a baba érdekében, de ez nem feltétlenül a magasságtól függ.

2008. jan. 22. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!