Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan kismama aki nem...

Van olyan kismama aki nem tudta vagy tudja abbahagyni teljes mértékben a dohányzást? Milyen eredményetek lett a 32 hetes uh-n?

Figyelt kérdés
2009. jan. 28. 15:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem nem "lehurrogni" akarta az illeto egyik dohanyos kismamat sem.Es teljesen igaza van!!!En meg olyan baratokhoz se jarok akikrol tudom h cigiznek,miota babas vagyok,kerulom oket es ha megis talalkozunk miattam nem gyujtanak ra.
2009. jan. 29. 21:49
 12/16 anonim ***** válasza:
22%

22 hetes vagyok, nem tudtam teljesen letenni a cigit, csak csökkenteni 3 dobozról 10-15 szálra. Nekem eddig minden rendben van a babával még nagyobb is a korához képest, remélem, hogy ezután is rendben lesz. Egészségesen táplálkozom, napi 1-2 doboz fagyasztott gyümit megeszek (nagyon kívánom),szedek terhes vitamint, és a cigin kívül szerencsére más káros szenvedélyem nincs, nem iszok, nem drogozok, eleget mozgok, pihenni is szoktam, igaz nem valami sokat, mert utálok feküdni. Most azon vagyok, hogy lecsökkentsem napi 7 szálra, aztán 5-re, aztán szép lassan le is szeretném tenni. Azt olvastam, hogy a cigi a terhesség utolsó 3 hónapjában a legkárosabb a babára nézve, mert akkor fejlődik legjobban a baba. Nem tudom mennyi igaz belőle, de azzal szerintem azzal csak a javára lehetek ha le teszem a cigit.

Panasz mentes baba várást és egészséges kisbabát kívánok neked is!

2009. márc. 13. 10:40
 13/16 anonim ***** válasza:

itt van még valaki aki dohányzott és meg is született azóta a babája?

Nem volt elöregedve a méhlepényetek idő előtt?

2011. jan. 3. 15:37
 14/16 anonim ***** válasza:
Végülis dohányzásnak minősül a heti 4-5 szál is, ugye? Én ennyire tudtam lecsükkenteni a napi 1 dobozt, mikor terhes lettem, heti 4-5 szálra. Nem volt elöregedve a méhlepényem, II-III volt a "státusza", kislányom 4 nappal a kiírt időpont előtt született meg, egészséges 2 éves nagylány azóta már. :-)
2011. jan. 3. 22:08
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én írtam tegnap, örülök hogy írtál.

Sajnos hasonló cipőben járok mint te.

Gratulálok a kislányodhoz!

Te nem idegeskedtél, hogy minden rendben lesz-e? Nekem annyira lelkiismeret furdalásom van, hogy megőrülök, kb annyit szívok mint amit te is írtál, de volt 1 hónap amíg nem cigiztem, egyszerűen kezelhetetlenül idegbeteg voltam, folyamatosan vitatkoztam mindenkivel, és a gyomorsavam az egekbe szökött.

2011. jan. 4. 12:44
 16/16 anonim ***** válasza:
8%
Szia. Én megpróbáltam teljesen felhagyni a cigivel, de Én is vadállattá váltam emiatt. Na ekkor azt mondta a dokim, hogy heti pár szál legyen inkább, mert az idegbetegséggel, az elvonási tünetekkel többet ártok a babának, mint a heti pár szál cigivel. Úgyhogy beosztottam azt a heti pár szálat, és érdekes módon, az idegbetegségem is elszállt, mert tudtam, hogy rá fogok gyújtani valamikor, ha olyanom van, úgyis. Ettől annyira megnyugodtam, hogy tényleg keveset cigiztem, sokszor napokig sem. Nem volt lelkiismeret furdalásom, ennél sokkal rosszabb dolgokat művelnek nagyon sokan a terhességük alatt, és mivel kislányom tökéletesen fejlődött, nem volt semmi keringési probléma, a méhlepényem is rendben volt, és minden más is, ezért nem aggódtam. :-)
2011. jan. 4. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!