Van olyan kismama aki nem tudta vagy tudja abbahagyni teljes mértékben a dohányzást? Milyen eredményetek lett a 32 hetes uh-n?
22 hetes vagyok, nem tudtam teljesen letenni a cigit, csak csökkenteni 3 dobozról 10-15 szálra. Nekem eddig minden rendben van a babával még nagyobb is a korához képest, remélem, hogy ezután is rendben lesz. Egészségesen táplálkozom, napi 1-2 doboz fagyasztott gyümit megeszek (nagyon kívánom),szedek terhes vitamint, és a cigin kívül szerencsére más káros szenvedélyem nincs, nem iszok, nem drogozok, eleget mozgok, pihenni is szoktam, igaz nem valami sokat, mert utálok feküdni. Most azon vagyok, hogy lecsökkentsem napi 7 szálra, aztán 5-re, aztán szép lassan le is szeretném tenni. Azt olvastam, hogy a cigi a terhesség utolsó 3 hónapjában a legkárosabb a babára nézve, mert akkor fejlődik legjobban a baba. Nem tudom mennyi igaz belőle, de azzal szerintem azzal csak a javára lehetek ha le teszem a cigit.
Panasz mentes baba várást és egészséges kisbabát kívánok neked is!
itt van még valaki aki dohányzott és meg is született azóta a babája?
Nem volt elöregedve a méhlepényetek idő előtt?
Szia!
Én írtam tegnap, örülök hogy írtál.
Sajnos hasonló cipőben járok mint te.
Gratulálok a kislányodhoz!
Te nem idegeskedtél, hogy minden rendben lesz-e? Nekem annyira lelkiismeret furdalásom van, hogy megőrülök, kb annyit szívok mint amit te is írtál, de volt 1 hónap amíg nem cigiztem, egyszerűen kezelhetetlenül idegbeteg voltam, folyamatosan vitatkoztam mindenkivel, és a gyomorsavam az egekbe szökött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!