Mennyire nagy baj, ha a védőnő cukrot talált a vizeletemben?
Ha nem tévedett a teszt, akár baj is lehet. Cukor vagy vesebetegségre utalhat. Nézess újabb vércukrot, mert annak szintjét muszáj a szülés előtt rendbetenni. Mivel a terhelésesed rendben volt, a baba nem lehetett tartósan kitéve a magas vércukornak, de szülés után közvetlenül gondot okozhat.
Fordulj mielőbb orvoshoz.
Én ugyanígy jártam, de nekem a véremben találtak a 33.héten.
Nem küldött el laborba?
Mindenképp el kéne menned.
Nem terhelésesre, hanem sima vérképre.
Házi orvossal beszélj, ha a védőnő nem adott egyéb instrukciót.
34 h km.
Nem érdemes vele kísérletezni és annyiban hagyni, mert ha hirtelen megugrik, be is kómálhatsz te is és a baba is.
Engem szigorú diétára fogtak a 11,1-es cukrom mellett.
ha cukor van vizeletben, akkor több ch jut a szervezetedbe, mint ami optimális lenne.
(ha aceton, akkor meg keveseeb-"éhezik" a szervezet)
Cukros voltam, 3 hetenet nézték a vizeletemet 8gyújte ni kellettnappalit és éjszakait) van e benn cukor vagy aceton
Mert egyik sem jó.
Utolsó, jó, hogy írod az acetont, nekem a cukordiéta óta találtak a pisimben minimálisat, meg is kérdezte a doki, hogy nem szoktam-e éhes lenni, én mondom, hogy nem és tényleg nem, a napi 180 g CH-ot mindig betartom.
Bocs az OFF-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!