Terhesség alatt használt valaki Mikogal 300g kúpot? Félek használni mert legutóbb a Canesten kúp is rózsaszínesen távozott.
Amit felírtak pedig bizony használnod kell. Valószínűleg lehetett valamilyen kórokozó a kenetedben erre kaptad a canestent valószínűleg gombára a mikogalt egyéb kórokozóra és vagy gombára. Ki kell ugyanis kezelni a gyulladást a szülésig, mert a babának azért nem árt ha egészséges hüvelyen keresztül érkezik.
Egy kúp nem okoz vérzést, ne aggódj.
Köszi a választ!
Az a baj hogy itt Angliában nem vizsgál meg az orvos! :(
Okozok vele bajt ha nincs is semmi baj és úgy használom? Csak kicsit ég belül de nem viszket.
Én kaptam Mikogal-t.
Ha ég belül, és egyéb tüneted van (darabos, szokatlan színű, szagú...) akkor használd! Semmi bajod nem lesz tőle! Jobb az ilyesmit kikezelni!
Az égésen illetve azon kívül hogy olyan mintha tűvel szurkálnának néha bent nincs egyéb tünetem.
Na most legyek okos. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!