Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mire számítsak? Most voltam...

Mire számítsak? Most voltam védőnőnél, és magas a vérnyomásom (152/97), és volt egy kis fehérje a vizeletemben!

Figyelt kérdés

elküldött vérvételre! ilyenkor befektetnek? vagy megemelik a vérnyomáscsökkentőt? vagy esetleg császározni fognak?

34+1 hetes

2009. jan. 28. 12:26
 1/5 A kérdező kommentje:
ja és azt tudni kell,hogy folyamatosan mérem és ellenőrzöm itthon a vérnyomást, és még 130-felé sose ment! mindig csak a védőnőnél magas!!!
2009. jan. 28. 12:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Bármelyik lehet. Komolyan kell venni, mert toxémiára utalhat.
2009. jan. 28. 12:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is ez volt, csak nekem az utolsó pillanatban. Semmi gond nem volt végig, csak mikor megindultak a fájások, akkor lett fehérje a vizeletemben. Azonnali császárt ítéltek (40. hét), 1 óra alatt túl voltam rajta. Semmi probléma nem volt.

Emiatt ne izgulj, kicsit az étkezésre figyelj oda, próbálj kevesebb sót enni.

Vizesedsz is?

2009. jan. 28. 12:49
 4/5 A kérdező kommentje:

legutóbb 3 hete nézte a doki a lábam,azt mondta nem.

magamnak hogy tudom megnézni?

2009. jan. 28. 13:00
 5/5 anonim ***** válasza:
ujjaddal nyomd be a bőrt a lábszáradon, és ha ott marad a nyoma (besüpped a bőröd), akkor van benned viz.
2009. jan. 28. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!