Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Újpesti anyukák vannak itt?...

Szucs oliver kérdése:

Újpesti anyukák vannak itt? Segitenétek?

Figyelt kérdés

30 hetes kismama vagyok.

Sajnos az életünk nem úgy alakult ahogy terveztük.

Most költözünk Újpestre, mert a párom ott kapott munkahelyet ( leépités volt a régi helyen)

Szeretném megkérdezni melyik kórházba érdemes mennem, hol van terhesgondozó?

Mert néztem újpest honlapját,elég értelmezhetetlenül van kiirva.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2011. jan. 4. 09:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Újpest elég nagy, nem tudom, melyik részén vagytok.

A IV. kerületi SZTK-ban van kismamagondozás (Görgey Artúr utca) szülni viszont valahol máshol kell. Én Káposztási vagyok, mindkét gyerekemet a Szent Imrében szültem. Nem épp a szomszédban van, de odaértünk már kétszer is. :o)

2011. jan. 4. 09:18
 2/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszod,a szent lászló térre költözünk,sajnos nem tudom hogy az melyik része ujpestnek.

Eddig a János kórházba jártam terhesgondozásra lehet hogy ott is maradok, csak érdeklődnék, hogy van e esetleg közelebb.

köszönöm

2011. jan. 4. 09:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Megnéztem a térképen, gyakorlatilag asz SZTK mellé költöztetek. :o)

Azt is csinálhatod, hogy UH-ra, NST-re stb oda mész, hogy nem kelljen messzire menni, szülni meg a Jánosba, ha már ott van orvosod.

Jó pocakosodást!

2011. jan. 4. 09:37
 4/6 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen sokat segitettél!!!

Nincs választott orvosom a Jánosban, csak azért gondoltam hogy oda kellene menni szülni,mert a lekcimkártyám szerint oda tartozom

Albérletbe költözünk és sajno a tulaj nem engedi hogy bejelentkezzünk

2011. jan. 4. 09:41
 5/6 anonim ***** válasza:

szia!

Én is újpesti vagyok, a dokim magánorvos, de a védőnőhöz ide kell járni. A védőnő a Pozsonyi úton van, a számuk:3691819.

Remélem segítettem.

Minden jót

2011. jan. 4. 13:01
 6/6 A kérdező kommentje:

utána nézem király utcába kell mennem védőnőhöz, csak ezt az nst-t meg ctg-t nemtudom.

Az sztkban van nőgyógyászat ahova járhatok?

Mert nincs választott orvosom.

2011. jan. 12. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!