Újpesti anyukák vannak itt? Segitenétek?
30 hetes kismama vagyok.
Sajnos az életünk nem úgy alakult ahogy terveztük.
Most költözünk Újpestre, mert a párom ott kapott munkahelyet ( leépités volt a régi helyen)
Szeretném megkérdezni melyik kórházba érdemes mennem, hol van terhesgondozó?
Mert néztem újpest honlapját,elég értelmezhetetlenül van kiirva.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Újpest elég nagy, nem tudom, melyik részén vagytok.
A IV. kerületi SZTK-ban van kismamagondozás (Görgey Artúr utca) szülni viszont valahol máshol kell. Én Káposztási vagyok, mindkét gyerekemet a Szent Imrében szültem. Nem épp a szomszédban van, de odaértünk már kétszer is. :o)
köszönöm a válaszod,a szent lászló térre költözünk,sajnos nem tudom hogy az melyik része ujpestnek.
Eddig a János kórházba jártam terhesgondozásra lehet hogy ott is maradok, csak érdeklődnék, hogy van e esetleg közelebb.
köszönöm
Szia!
Megnéztem a térképen, gyakorlatilag asz SZTK mellé költöztetek. :o)
Azt is csinálhatod, hogy UH-ra, NST-re stb oda mész, hogy nem kelljen messzire menni, szülni meg a Jánosba, ha már ott van orvosod.
Jó pocakosodást!
köszönöm szépen sokat segitettél!!!
Nincs választott orvosom a Jánosban, csak azért gondoltam hogy oda kellene menni szülni,mert a lekcimkártyám szerint oda tartozom
Albérletbe költözünk és sajno a tulaj nem engedi hogy bejelentkezzünk
szia!
Én is újpesti vagyok, a dokim magánorvos, de a védőnőhöz ide kell járni. A védőnő a Pozsonyi úton van, a számuk:3691819.
Remélem segítettem.
Minden jót
utána nézem király utcába kell mennem védőnőhöz, csak ezt az nst-t meg ctg-t nemtudom.
Az sztkban van nőgyógyászat ahova járhatok?
Mert nincs választott orvosom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!