Nem lesz baj, ha sokat hányok és rosszul vagyok?
Figyelt kérdés
7 hetes vagyok, most egy hete, hogy mindennap hányingerem van, és gyakran hányok is (minden reggel, de volt, hogy déltuán és este is). Semmit nem kívánok, alig bírok valamit megenni, mindentől undorodok. Egy kilót már fogytam is. Vizet iszok, nehogy kiszáradjak. Nem lesz baj?2008. jan. 22. 08:08
1/3 anonim válasza:
Sokan vannak így, de ha abszolút semmi nem marad meg benned, azért jelezd a dokinak, hogy tudják pótolni a szükséges anyagokat,ill. azt jól teszed,hogy iszol,amennyit tudsz.A fogyás miatt meg ne aggódj az is vele jár, hízol majd még eleget.:- ))
Gratulálok a babához!
2/3 anonim válasza:
Szia!Velem is ez van,most vagyok 6 hetes,eddig mindent tudtam enni,inni,de a 6dik hét óta semmi sem megy le,csak a limonádé,meg a kenyér.Nem tudom meddig tart de remélem nemsokáig!Még jo h Elevitet szedek.
3/3 anonim válasza:
Szia!Én a 12. hétig több mint 7 kilót fogytam.de aztán elmult.Most már felszedtem két kilót és a doki szerint minden rendben.De jobb ha beszélsz a dokidal majd ő add valamit vagy javasol.Kitartás és gratulálok!32 hetes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!