Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes terhes vagyok, és...

12 hetes terhes vagyok, és nagyon náthás. Jó volna valami módszer ennek enyhítésére. Persze olyan ami nem árt a babának. Van ilyen?

Figyelt kérdés
2009. jan. 28. 11:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is igy voltam 8-9 hetesen, sokat pihentem és 3 hét alatt sikerült kihevernem. Ez idő alatt 1 algopirint engedélyeztem magamnak. Sok folyadék és kitartás!
2009. jan. 28. 11:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Vegyél Oscillococcinumot ez homeós, nyugodtan szedheted engem 2 nap alatt meggyógyított és sok C vitamin de legjobb a Calcium Sandoz+C pezsgőtabi + pihenés.
2009. jan. 28. 11:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Én 28 hetes vagyok,és másfél hétig voltan nagyon beteg.Nekem azt mondták hogy a lándzsás utifű köhögés elleni szirupt,és a Stérimár nevezetű tengeri sós orrsprayt lehet használni nyugodtan.Ha lázad van,azt mindenképp csillapítani kell,de csakis és kizárólag algopyrinnel lehet.Remélem segít a válaszom,mielőbbi jobbulást! :D
2009. jan. 28. 13:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia. Én jelenleg vagyok 37 hetes és most kezdek kilábalni egy ilyen megfázásos, torokfájós megbetegedésből. Egy hétig nem mentem el a háziorvosomhoz, mivel mindenki azt mondta, hogy úgysem írhat ki semmit, amit beszedhetek, így csak a különböző szopogatós "cukorkákat" eszegettem (pl. Mebucain, Tantum Verde cukorka stb.). Ezek mellett kamillával gőzöltem, citromos teát ittam rengeteget, megettem egy üvet mézet egy hét alatt (már rosszul voltam tőle, ha ránéztem), aztán nem múlott semmit sem a betegség, így elmentem dokihoz. Ő azt mondta, hogy elég kemény torokgyulladásom van, amit mindenféleképpen kezelni kell. Akkor van gond, ha nem kezeljük ki, így felírta a ZINNAT nevű tablettát gyulladásra, napi 2 db-ot, lázra csakis a RUBOPHENT ajánlotta, amit terhesen is lehet szedni, és rengeteg C-vitamint, ő a CETEBE-t mondta. Hétfőn kezdtem el ezeket szedni, és már csak este érzem a tüneteket. Szerintem mindenféleképpen menj el a dokidhoz, ő tudja, mit vehetsz be.
2009. jan. 28. 13:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is meg voltam hülve de én semmi gyógyszert nem szedtem kizarolag természetes dolgokkal kezeltem magam.Írok pár példát:Feketeretket megmosod levágod a tetejét a belét részben kivájod es teszel bele 2 kiskanál mézet.(ez nagyon jó ha fáj a torkod és köhögsz.)Azonkivűl zsályateát ittam,mézzel citromlével.sok C vitamint ettem de narancs formájában.Az orvosod mindenképp kérdezd meg de csak ha tényleg lázad van akkor vegyél lázcsillapitot.Orvosod megmondja milyent.Úgy tudom van lázcsillapitó gyógynövény.utánna nézek és visszaírok késöbb.27 hetes kismama
2009. jan. 29. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!