Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Köldökzsinór megfojthatja a...

Köldökzsinór megfojthatja a babám?

Figyelt kérdés
30 hetesen voltam 4D ultrahangon, nagyon sokat láttam a babámból, de észrevettem, hogy a köldökzsinór átvan tekeredve a nyakán. Erről semmilyen infót nem kaptam. Ki mit tud erről mondani???
2008. jan. 22. 07:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerősöm volt úgy, hogy mikor született a babája, ugyanígy volt nála,és hamar-hamar kellett intézkedni hogy ne legyen baj.Pontos információm nincs a dologról, de ha a doki is úgy látja császárt választ, és nem kockáztat a szüléssel, ill.még van egy kis időd, reméljük mocorog úgy, hogy jó legyen szülésre,ne aggódj, és beszéld meg a dokival a félelmeidet.
2008. jan. 22. 08:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

SZia

A hugomnak 2x is meg volt tekeredve a nyakan a koldokzsinor,es csaszarozni kellett Anyukmat.Nem lett semmi baj,gondolkm ha Te lattad akkor az orvos is es amikor mar ott vagy a szulesnel akkor az orvos a legjobban fog donteni,h neked se es a babadnak sem lesz semmi baja.Biztos,h minden a legnagyobb rendben lesz.

8hetes kismama

2008. jan. 22. 08:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Bátyám,hugom köldökzsinorral a nyakán megtekeredve született természetes úton.

Ezért ellenzem az otthon szülést,mert ilyen esetben gyors orvosi beavatkozás kell,mert van akit császároznak miatta,van amikor a doki megmenti a magzat életét..otthon viszont nincs doki...

2008. jan. 22. 09:38
 4/5 anonim ***** válasza:
21%
Szia.Szerintem,ha a szülésnél erre odafigyel az orvos,akkor nem lesz baj.Mivel a baba a pocakodban még nem lélegzik,ezért nem tudja megfolytani a köldökzsinór.Nyugis babavárást!
2008. jan. 22. 09:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia 4én elmennék olyan 38hetesen is ad-s re,de úgy tudom ez a zsinór egy kemény merev valami ami most bitos nem bánthatja a babát,csak mikor a kitolásnál vagy akkor veszélyes!Mindenkééppen jelezd az orvosodnak ezt a dolgot még ha az uh-n látta is előtte.Ő is csak ember ne feledje el,te pedig ne stresszelj emiatt,inkább kérd,hogy többször mehess vizsgálatra,de valószíű addig még le is jöhet a zsinór a nyakáról.Gratula a babához.Egy 15hetse kismama
2008. jan. 22. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!