Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lehet ez 25 hetesen?...

Mi lehet ez 25 hetesen? Reggelente annyira fáj a szeméremcsontom és a hasam alja, hogy alig bírok kikászálódni az ágyból. Amikor bejáródik akkor nem vészes, szinte nem is fáj, csak néha érzem egy kicsit.

Figyelt kérdés
2009. jan. 28. 09:11
 1/4 anonim ***** válasza:
nekem is volt ilyen,nyúltak a méh szalagok és tágult a medence. kb. 1 hétig tartott
2009. jan. 28. 09:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem 20 hetesen kezdődött, ugyan úgy ahogy leírtad. még most is tart pedig 28 hetes vagyok. Szerintem ez nem fog múlni szülésig. Reggel a legrosszabb nekem is, de pisilés után már könnyebb, napközben meg bejáródik és alig érzem. Hát..próbáljuk valahogy megszokni:-(((
2009. jan. 28. 10:41
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Reggelente mindig arra gondolok, hogy mindent a babáért!!! De néha azért nagyon tud fájni!! :)

2009. jan. 28. 11:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia! 23 hetes vagyok és nálam a múlt héten kezdődött. Nagyon fájt. A doki azt mondta, hogy a medence is készülődik a szülésre, tágul minden, ezért van. Tornát nem javasolta, mert sokat keményedik a pocim, de az úszást igen! Kipróbáltam, és nagyon jó volt! Igaz, miután leúsztam 1000 m-t, és megpihentem, alig bírtam lábra állni, de két nap múlva már nem is fájt. És azóta sem érzem, csak ritkán. Szóval az úszás nagyon jót tett. Ha teheted, próbáld ki.

Minden jót, boldog babavárást!

2009. jan. 28. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!