Milyen az integrált illetve kombinált teszt? Hol, mikor mennyiért csinálják? 18 hetes vagyok.
Ahova én járok, ott mindenkinek megcsinálják a kombinált tesztet, hozzá tartozik a terhesgondozáshoz és nem kell érte fizetni.
Az integráltról nem tudok nyilatkozni, nem csináltattam, de aszzem az fizetős.
Egy kis segítség, de gondolom itt egyik sem ingyenes:
Igen, te már csak a négyes tesztet tudod elvégeztetni.
első voltam
Nem. A kombinált tesztet a 11-13 hét között csinálják, egy UH és egy vérvétel formájában. Ezt kielemzik és megkapod az eredményt. Erről már lecsúsztál.
Az integrált teszt szintén 11-13 hét közötti uh és vérvétel + 16-20hét közötti vérvétel. Tehát már erről is lecsúsztál.
Amit meg tudsz csináltatni az az ún. négymarkeres teszt. Ez 16-20 hét közötti vérvétel+uh. (asszem.)
A kombinált tesztet nálunk ingyenesen végzik a 12. héten, vérvétellel történik.
Az integrált teszt pedig 15.000 Ft-ba kerül, és valamivel pontosabb eredményt ad a fejlődési rendellenességeket illetően. Kb.2 hét mire megérkeznek az eredmények.Ezt 18. hét körül csinálják.
Én csak kombináltat csináltattam, és jók lettek az eredmények.
17 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!