Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan anyuka, kismama...

Van itt olyan anyuka, kismama aki nem tudta letenni a cigarettát?

Figyelt kérdés

Csak olyanok írjanak akiket kérdeztem! Köszi

Szeretném elkerülni egymás pocskondiázását.

2011. jan. 3. 15:19
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Gondolhatod hogy ezekkel tisztában vagyunk, és nem jókedvemben tettem fel a kérdést.
2011. jan. 7. 13:24
 22/35 anonim ***** válasza:

Szia!

01.03-i 17:33-as vagyok. Szerintem, ha vissza tudod szorítani minimálisra a cigit nagy baj nem lehet. (az én férjem is itt hagyott 3 szálat az asztalon, hát ránéztem már vagy kétszer, de nem szívom el). Leírok neked valamit, nem azért, hogy lelkiismeret furdalást okozzak, csak a cigi mennyiségével összefüggésben. Mikor a fiamat szültem szült egy csaj pár nap múlva és abba szobába került ahová én. Mikor feljött a szülőszobáról, kiszállt a tolószékből, vette a köntösét és ment ki (tél volt) rágyújtani (én meg sem tudtam mozdulni szülés után úgy fájt mindenem). Aztán reggel behozták a babáját, normál méretű baba volt, de rendesen szürke színe volt és egyfolytában sírt. A gyerekorvos elvitette néhány óra múlva és inkubátorba tették. Anyuka erre ideges lett és lement rágyújtani. Egy szobatársunk megkérdezte mennyit cigizett terhesen, azt mondta 1,5-2 dobozzal és jó kis barna Sopianaet. Csak azért írtam le, hogy láthatod, pl ilyen mennyiségnél, már biztos, hogy gondot okoz a babának. a másik kellemetlen dolog, meg a szoptatás lesz. Mert kevesen tudják, de a nikotin az anyatejben koncentráltabban van jelen, mint máshol a szervezetedben. Nem okoskodásnak szánom hidd el két dobozzal szívtam ezelőtt naponta:( Kitartást kívánok és csak annyit szívjál, amennyi a nyugalmadhoz kell!

2011. jan. 7. 14:17
 23/35 anonim ***** válasza:

Csupán akaraterő kérdése az egész.

Gondolj arra milyen fekete foltok vannak a tüdődön:( magadra is gondolj.

2011. jan. 7. 14:46
 24/35 A kérdező kommentje:

kedves 14:17es!

Azért én közel sem szívok el ennyit, és igazság szerint pont az a szándékom, hogy ha bent leszünk a kórházban akkor nem fogok kimenni cigizni, mert akkor már ha feszült is leszek, legalább nem bennem lesz a baba, viszek nyugtató teát. Köszi a választ!

2011. jan. 7. 15:14
 25/35 A kérdező kommentje:

14:46 nak üzenem, hogy csupán akaraterő kérdése, hogy ne írj olyasmiről amiről fogalmad sincs.

Mit gondolsz te, hogy nem jut eszembe? Hogy itthon ülök és mosolyogva dohányozgatok? Hát nem.

2011. jan. 7. 15:15
 26/35 anonim ***** válasza:
2011. jan. 11. 18:00
 27/35 anonim ***** válasza:
Pontosan tudom, hogy akaraterő kérdése, mivel erős dohányos voltam, terhességem elött. SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN NEM SZERETNÉK RÁGYÚJTANI!!!!!!!!!!!!!!
2011. jan. 12. 10:03
 28/35 A kérdező kommentje:

szerintem meg az is akaraterő kérdése, hogy nem pofázunk bele mások dolgába.

Nem ezt kérdeztem.

2011. jan. 12. 13:06
 29/35 anonim ***** válasza:
Nem semmi a modorod....
2011. jan. 12. 13:30
 30/35 anonim ***** válasza:
73%
Nem értem ha ez a cigeretta téma szóba kerül mindenki olyan nagyokos és elitélő lesz ha egy kismama rosszul táplálkozik idegeskedik nem boldog az is nagyon sok kárt tud okozni a babának.Erről ennyit.
2011. jan. 12. 16:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!