Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Barnázás az I. trimeszterben....

Barnázás az I. trimeszterben. Nektek is volt ilyen?

Figyelt kérdés

mitől volt? mit kaptatok rá? meddig tartott? görcsöltetek?

ma megyek dokihoz, csak kíváncsi vagyok.

2011. jan. 3. 14:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Volt.

Első terhességnél barnázás, majd vérzés és vetélés lett a vége, az orvos nem csinált semmit. Erre dokit váltottam, újra terhes lettem, akkor is volt 2 csepp vér az elején, aztán semmi. Pihenni kellett. Ő ma már 15 hónapos nagylány.

Görcs egyiknél sem volt.

Minden jót kívánok!

15 hónapos kislány és 33 hetes pocaklakó anyukája

2011. jan. 3. 15:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Volt barnázás..5-6 hét környékén. Utrogestant kaptam rá, 2x1-et, veszélyeztetett lettem. Barnázás elmúlt, sajnos a veszélyeztetettség még nem, mivel most a méhlepény van a méhszájon....Hát ez van..

Sok sikert a dokihoz:)

15+1 hkm

2011. jan. 3. 15:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Volt, a 7-8. hét környékén. Mondjuk nem görcsöltem egyáltalán. Méhszáj gyulladásom volt, kaptam rá Betadine kúpot, el is múlt hamar, azóta sincs gond.
2011. jan. 3. 15:30
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, mindenkinek minden jót kívánok.
2011. jan. 3. 15:30
 5/5 anonim ***** válasza:
barnazas, verzes, veteles. Ultrot kaptam es megneziumot de sajnos nem hatott
2011. jan. 3. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!