30 hetesen keményedik a hasam. Mivel az első babát várom nem tudom ez mennyire normális?! Lent
Most is és az első babámmal is nagyon sokat keményedtem. Növeltem a magnéziumot, mondta a dokim, ha szükségesnek érzem, akkor 4 bérest is bevehetek egy nap (tájékoztató 1et ír). A méhszájam végig zárva volt (most is zárva).
Amúgy természetes a keményedés, ne aggódj. Ha front van, lehet több is.
Minden jót!
15 hónapos kislány és 33 hetes pocaklakó anyukája
Nekem decemberben, amikor kb. 3 nap alatt jött a hideg-meleg-hideg front, akkor rettenetesen keményedett a pocim. Bent is fogtak a kórházban, nehogy koraszülés legyen, mert a méhszájam meg elkezdett nyílni. Ez volt 29 hetesen. Azóta a méhszájam nem változott, sokat kell pihennem, nem nagyon mászkálhatok. Szedek Panangint (3x2), de még így is előfordul, hogy bekeményedik a pocim, főleg pl. mosogatás, vagy mondjuk teregetés közben.
De függ ám attól is, hogy hányszor keményedik egy nap? Mert egy bizonyos szintig teljesen normális. Bár emelt magnéziummal megint kérdéses. Szóval szerintem azért beszélj a dokiddal, ha van, csak hogy megnyugodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!