Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetesen keményedik a...

30 hetesen keményedik a hasam. Mivel az első babát várom nem tudom ez mennyire normális?! Lent

Figyelt kérdés
A doktornő azt mondta növeljem a magnézium bevitelt estére,de igazából nem tapasztaltam változást.Normális ez vagy aggódnom kellene?Annyira aggódom mindentől,gondolom ez normális.Itthon vagyok már táppénzen és nem nagyon csinálok semmit egész nap,tehát semmi nem terhelhet meg.
2011. jan. 3. 14:33
 1/4 anonim ***** válasza:
ha a méhszáj nem nyílik, rövidül a méhnyak. Nem görcsölsz, barnázól, vérzel akkor pihenj sokat. Növeld a magnézium bevitelt. De azért a doki nézzen rád.
2011. jan. 3. 14:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is 31 hetesen kezdtem érezni a keményedést és a jóslókat néha meg is ijedtem. Aztán a dokim rákérdezett, hogy éreztem-e már ilyet és mondta hogy helyes fogok is innentől kezdve már a szülésig:-) Ettől egy kicsitt megnyugodtam. Magnézium és pihenj amennyit tudsz, ja és próbáld meg elterelni a figyelmedet, csak lazán. Én megértelek, én is itthon voltam táppénzen és minden rezdülésre figyeltem és néha frászt kaptam, így utólag rájöttem nem kellett volna:-) Nyugi minden rendben lesz, nemsokára babázol!!!!
2011. jan. 3. 14:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Most is és az első babámmal is nagyon sokat keményedtem. Növeltem a magnéziumot, mondta a dokim, ha szükségesnek érzem, akkor 4 bérest is bevehetek egy nap (tájékoztató 1et ír). A méhszájam végig zárva volt (most is zárva).

Amúgy természetes a keményedés, ne aggódj. Ha front van, lehet több is.

Minden jót!

15 hónapos kislány és 33 hetes pocaklakó anyukája

2011. jan. 3. 15:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem decemberben, amikor kb. 3 nap alatt jött a hideg-meleg-hideg front, akkor rettenetesen keményedett a pocim. Bent is fogtak a kórházban, nehogy koraszülés legyen, mert a méhszájam meg elkezdett nyílni. Ez volt 29 hetesen. Azóta a méhszájam nem változott, sokat kell pihennem, nem nagyon mászkálhatok. Szedek Panangint (3x2), de még így is előfordul, hogy bekeményedik a pocim, főleg pl. mosogatás, vagy mondjuk teregetés közben.

De függ ám attól is, hogy hányszor keményedik egy nap? Mert egy bizonyos szintig teljesen normális. Bár emelt magnéziummal megint kérdéses. Szóval szerintem azért beszélj a dokiddal, ha van, csak hogy megnyugodj!

2011. jan. 3. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!