Normális az őrült nagy farkasétvágy már az első 3 hónapban is? Nem kéne inkább rosszul lennem, émelyegnem?
Figyelt kérdés
2008. jan. 21. 20:21
1/5 anonim válasza:
Örülj neki,hogy a szerencsésebbek közé tartozol.nem mindenkinél jelentkeznek a rosszullétek.Nekem sem volt semmi ilyen tünetem.Az étvágy majd kicsit csillapodni fog.Velem legalábbis így volt,aztán az 5.hónapban visszajött.Egésznap enni tudtam volna.
Csak az édességgel óvatosan,és sok folyadék.
40hetes kismama.
2/5 anonim válasza:
Éni s inkább örülnék a helyedben, bár engem is elkerült hál isten a rosszullét. Én is sokat ettem eleinte, most 20 hetes vagyok, és olyan 2-3 hete vettem észre, hogy lényegesen kevesebbet eszek.
Egyél amit kívánsz, de az ivásra tényleg figyelj, igyál sokat, egyél sok gyümit, jogjurtot.
3/5 anonim válasza:
Hát nagyon irigyellek. én hét hetes vagyok, és már egy hete csak hányok, émelygek egy falat se megy le a torkomon. Szerencsés vagy!!!
4/5 anonim válasza:
Minden normális. Én is ugyanígy vagyok. De mindenkinél minden egyéni.szió
5/5 anonim válasza:
9 hetes vagyok, és állandóan ennék. Bármit.És a hasam csak nő, de nehéz abbahagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!