Kismamák, mit csinálnátok a helyenben?
Figyelt kérdés
7+3os kismama vagyok, páromat most rugták ki, és nem tudom mi tévő legyek! Szeretném ezt a babát, de félek hogy mi lesz ha nem talál melót hamarosan, és nem tudjuk miből eltartani a gyereket! Ab ellenes vagyok, de csak ez jár az eszembe! Megoldható a segítség de nem szeretném2011. jan. 3. 10:15
11/13 anonim válasza:
Szerintem te sem gondolod komolyan hogy emiatt elvetnéd a babát, csak megijedtetek, amit úgy látom a jófej rokonság is fokoz! Fel a fejjel, neked ott a munkád, fogsz kapni juttatásokat, párod is biztos talál valamit, most ilyen rossz időszaka van, mindenkivel előfordul!
Engem aznap rúgtak ki mikor kiderült hogy terhes vagyok, most passzív táppénzen gondolkodom mitévő legyek, de biztosan lesz valahogy, mindig megoldja az ember ami fontos!
Kitartás, sok sikert a férjednek!
12/13 anonim válasza:
Ne vetesd el a babát. Gondol csak bele,ha most elvetetnéd,és párod hamarosan találna egy nagyon jó állást,egy életre bánnátok,hogy nem tartottátok meg a babát!Engem a párom elhagyott a terhességem legelején,heteim lettek volna elvetetni de meg sem fordult a fejemben!(ráadásul a munkámat is elvesztettem).Nem bántam meg a döntésemet. És minden jóra fordult,azóta férjhez mentem és soha nem voltam ilyen boldog mint most. A gyönyörű kisfiam másfél éves,el sem tudnám nélküle képzelni az életem!
13/13 anonim válasza:
Ne vetesd el én is azt tanácsolom.Nálunk is nehezen indult a dolog kellett segitséget kérnünk de én nem ugy álltam hozzá hogy nem szeretnék hanem inkább örültem h van kitől.Te is inkább igy nézd a dolgokat.Rengeteg embernek nincs kihez fordilnia.Szülésig még sok idő van addigra bőven rendezödhettek.Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!