Kismamák, mit csinálnátok a helyenben?
Véleményem szerint egy fiatal életerős férfi talál munkát, ha akar manapság. Lehet, hogy elsőre picit alább kell hagynia az igényeiből, de bármilyen alkalmit biztosan talál arra az időre, amíg meg nem találja az "igazi" munkát.
(Mit csinálnátok, ha az egy hónapos baba mellett rúgnák ki?
Akkor is ezen gondolkodnál, hogy állami gondozásba adod??)
Fel a fejjel, lesz ott munka!
Persze, ha már meg lenne a baba, nem jutna ilyen eszembe!
A baj hogy az utóbbi időben 3 hónap után mindenhonnan elküldték, és ez nem túl jó alap!
Te dolgozol Kérdező? A párod milyen területen akar elhelyezkedni?
Az én véleményem egyébként egy Fekete István idézet: "Ha Isten bárányt adott, majd ad hozzá legelőt is."
34 hetes Kismama
Én szerencsére dolgozom!
Párom szakmáját tekintve autószerelő, de az pang és most árú kiszállító volt ami nagyon tetszet neki
Az én férjem is elvesztette a munkáját a terhességem elején. Eszembe sem jutott, hogy ne tartsuk meg a babát. És ha 2 hónap múlva talál egy szuper állást, hogy birkózol meg a lelkiismereteddel? A férjem 5 hónapig volt munkanélküli, másfél hónappal a szülés előtt lett munkahelye. A rokonok úgyis szerettek volna venni valamit a baba születésére, így konkrétan megmondtuk, hogy mire van még szükségünk. Meglett mindene.
Mondjuk nekünk volt egy kis spórolt pénzünk és a férjem kapott álláskeresési támogatást, viszont van lakáshitelünk. Szűkösen, de kihúztuk azt az időszakot és most minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!