Mensis görcsökre és haskeményedésre mit szedhetek még? Magne B6 nem igazán vált be, és már elég kellemetlen az egész napos húzódás és görcsölgetés.
Én Magnerot-ot szedek. Vény nélkül kapható ez is. Ebben a magnézium 50, én napi 3x szedem. Nekem jó.
22 hetes kismami
Nekem is kb. ennyi idősen annyira keményedet és görcsölt a hasam (már a gyógyszer és a pihenés sem használt)hogy elmentem az orvoshoz aki írt ki nekem egy gyógyszert amit bevettem(2x1-et) akkor délben is aludtam meg este is ugy aludtam mint a bunda.Megnéztem a papirját hát valami nyugtatószerü volt, na erre én "mi a fenének írt ki nyugtatót amikor nem is vagyok ideges" attol lettem ideges hogy nyugtatót írt ki nekem és úgy döntöttem nem szedem egy napi g nem vettem be és éjjel is megint ugyan ugy fájt a hasam mint előtte, és másnap úgy döntöttem hogy az orvos nem hülyeségből írt ki nekem ilyen gyógyszert ezért elkezdtem tovább szedni míg elnem fogyott azóta hál isten nincs ilyen problémám.
Üdv 36 hetes
Valószínüleg Pipolofen volt azt szoktak a kismamáknak adni, ha görcsei vannak vagy rosszul alszik, vagy ilyesmi. Nekem is ajánlották mert én nagyon rosszul alszok és teli vagyunk problémákkal. Félek tőle mert enyhe nyugtató, és görcs oldó van benne.
31heteske
08:48-as vagyok.
Igen Pipolfen volt a neve a gyógyszernek és én sem akartam szedni(mert még az is bele volt írva a papírjába hogy terheseknek csak orvosi utasításra és ez megijesztett egy kicsit) mint fentebb írtam de, akkor este megint olyan rosszul aludtam , fájt a hasam is ha felkeltem wc-re utánna kellet vagy másfél óra hogy vissza aludjak, ezért elkezdtem újra szedni kb 1 hétig volt elég mert naponta 2 szemet kellett bevenni belöle de az az 1 hét is elég volt hogy rendbe jöjjek, mikor ujra mentem a dokihoz már nem írt ki többet (elfelejtettem írni hogy ezt csak orvos írhatja ki)Azóta már nincs ilyen bajom igaz éjkszaka még felébredek vagy 2-szer a wc-re de utánna vissza is alszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!